Libnet.ro
UNICEF

16:00

Reactia lui Codrin Stefanescu dupa declaratia ministrului Justitiei: Suntem pusi in situatia de a spera ca saptamana viitoare va face ce trebuie

Adevărul Adevărul,
Reactia lui Codrin Stefanescu dupa declaratia ministrului Justitiei: Suntem pusi in situatia de a spera ca saptamana viitoare va face ce trebuie

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a comentat la Antena 3 declaratia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, in privinta activitatii DNA, precizand ca toata tara asteapta niste concluzii ferme si ca spera ca saptamana viitoare va face ce trebuie. continuă pe Adevărul

Codrin Stefanescu, dupa declaratia lui Tudorel Toader: Toata tara astepta niste concluzii ferme. Suntem pusi in situatia de a spera ca saptamana viitoare va face ce trebuie

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, s-a aratat dezamagit de scurta declaratie de presa facuta joi de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, cu privire la activitatea DNA, DIICOT si Ministerul Public, afirmand la Antena 3 ca toata tara astepta niste concluzii ferme din partea ministrului, dar ca spera ca saptamana viitoare va face ce trebuie.

Codrin Stefanescu, dupa declaratia lui Tudorel Toader: Toata tara astepta niste concluzii ferme si corecte

Codrin Stefanescu a vorbit despre scurta declaratie de presa facuta de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, cu privire la activitatea DNA, DIICOT si Ministerul Public. Codrin Stefanescu s-a aratat.

Dragnea, atac la Codrin Stefanescu: Vorbeste cam mult. Cam mult si cam rau

Intrebat cum comenteaza declaratia secretarului general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, potrivit careia ministrul Justitiei ar trebui sa ceara revocarea din functie a Laurei Codruta Kovesi, liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat despre Codrin Stefanescu ca vorbeste cam mult pentru pozitia pe care o are in partid.

Codrin Stefanescu, ultimatum pentru Tudorel Toader: Ori ia niste masuri foarte radicale, legale si concrete sau isi pune mandatul pe masa

Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD, a afirmat la postul Antena 3, ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, are doua variante la intoarcerea din Japonia, ori ia niste masuri foarte radicale, legale si concrete sau isi pune mandatul pe masa.

Tensiuni in PSD. Replica lui Codrin Stefanescu pentru Dragnea. Nu stiu de ce i-am devenit antipatic. Nu stiu daca o sa fie vreo executie in Congres

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, ii raspunde lui Liviu Dragnea, dupa ce seful PSD a spus despre colegul sau ca ar vorbi cam mult si cam rau. Stefanescu nu stie de ce a devenit antipatic pentru seful sau.

Dragnea il DESFIINTEAZA pe Codrin Stefanescu. Vorbeste cam mult si cam rau

Liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a criticat dur, miercuri, pe Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al partidului. Domnul Codrin Stefanescu vorbeste cam mult fata de pozitia pe care o are in partid. Cam.

Codrin Stefanescu spera intr-un happy end al scandalului DNA

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat ca se asteapta ca ministrul Justiti.

MEGA-SCANDAL in PSD! Codrin Stefanescu iL PUNE LA PUNCT pe Dragnea: Am devenit ...

Codrin Stefanescu i-a raspuns presedintelui Partidului Social Democrat la afirmatia cum ca el ar vorbi cam mult fata de pozitia pe care o are in partid si cam rau, transmitandca daca a devenit.

Liviu Dragnea: Codrin Stefanescu vorbeste cam mult si cam rau

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca secretarul general adjunct al PSD Codrin Stefanescu vorbeste cam mult fata de pozitia pe care o are in partid. Domnul Co.

Liviu Dragnea, atac dur la Codrin Stefanescu

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca secretarul general adjunct al PSD Codrin Stefanescu vorbeste cam mult fata de pozitia pe care o are in.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )