Libnet.ro
UNICEF

23:15

Teodorovici, luat cu ASALT de protestatari. Facem Declaratia 600 sa ZBOARE. Protest cu avioane de hartie (FOTO)

B1 B1,
Teodorovici, luat cu ASALT de protestatari. Facem Declaratia 600 sa ZBOARE. Protest cu avioane de hartie (FOTO)

Un protest mai putin obisnuit este anuntat pentru miercuri, in fata Ministerului Finantelor Publice. Protestatarii intentioneaza sa organizeze un flash mob cu avioane din hartie pe care vor sa le lanseze. continuă pe B1

Protest cu avioane de hartie fata de declaratia 600, miercuri la Ministerul Finantelor: Vom trimite ministrului declaratia 600 pe calea aerului

Un flashmob cu avioane din hartie este anuntat pentru miercuri, in fata Ministerului Finantelor Publice, fata de declaratia 600. Protestatarii ar urma sa faca avioane din hartie, apoi sa le lanseze catre institutie.

Declaratia 600: calculul care a lasat si ANAF fara raspuns

Declaratia 600 s-a dovedit si o piatra de moara pentru ANAF. Cu o saptamana inainte de schimbarea Guvernului, si primele declaratii despre amanarea acesteia, ANAF a incercat sa explice procedura pe Facebook. Ultimele informatii despre declaratia 600 sunt ca va fi amanata depunerea pana pe 16 aprilie. Mai ramane de clarificat ce se intampla cu [].

Declaratia 600: noul Guvern inca nu stie cum s-o rezolve

Daca faci bani prin contracte pe drepturi de autor, declaratia 600 a fost bataia de cap a inceputului de an. A fost schimbat guvernul, problemele raman cu formularul 600 pe care inca nu e clar cum il vor folosi ANAF sau romanii. Liviu Dragneaa declarat pe 22 ianuarie ca a cerut amanarea depunerii formularului 600 [].

Protest cu avioane din hartie fata de declaratia 600, anuntat pentru miercuri

Un flashmob cu avioane din hartie este anuntat pentru miercuri, in fata Ministerului Finantelor Publice, fata de declaratia 600.

Declaratia 600 a ramas, in continuare, in pom

Premierul Viorica Dancila a afirmat duminica, referindu-se la Formularul 600, ca, pana la 1 martie, .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )