Libnet.ro
UNICEF

05:30

Traian Basescu, dialog incendiar cu Tudor Barbu! Fostul presedinte explica de ce participa la referendum: Sustin si acum declaratia din 2004 despre homosexuali (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, dialog incendiar cu Tudor Barbu! Fostul presedinte explica de ce participa la referendum: Sustin si acum declaratia din 2004 despre homosexuali (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, vineri, ca isi mentine declaratia facuta in 2004 in legatura cu homosexualitatea. intr-un dialog incendiar cu prezentatorul emisiunii Se intampla acum, Tudor Barbu,. continuă pe B1

Traian Basescu, victorie in instanta impotriva asociatiilor militarilor in rezerva

Fostul presedinte Traian Basescu a castigat in instanta procesul cu asociatiile militarilor in rezerva care l-au dat in judecata dupa ce a declarat ca pensiile speciale sunt un furt. Judecatoria.

Traian Basescu: Este EXTREMA URGENTA. Schimbati MUMIA de la MAE!

Traian Basescu solicita demiterea de urgenta a ministrului de Externe, Teodor Melescanu. Fostul presedinte sustine ca Romania a ajuns la un nivel international de neincredere care a mai atins cote atat.

Traian Basescu si Eugen Tomac vor vota la referendum: Cand se vor prezenta la urne liderii PMP

Liderii PMP, Traian Basescu si Eugen Tomac, au anuntat ca se vor prezenta la vot la referendumul pentru definirea familiei. Astfel, potrivit unui comunicat de presa, senatorul Traian Basescu va merge la.

Traian Basescu, despre legea offshore: ALDE este cu lobby-ul companiilor petroliere, PSD impotriva investitorilor deoarece nu s-a finalizat plimbarea lui Dragnea prin SUA si castigator o sa iasa Gazprom (VIDEO)

Traian Basescu a criticat, in direct pentru B1TV, felul in care se negociaza proiectul legii offshore in Parlament, afirmand ca niciunul nu se uita dupa interesul Romaniei ci sunt manati de alte.

Victorie in instanta pentru Traian Basescu, in dosarul cu militarii in rezerva: Ce decizie au luat judecatorii

Traian Basescu nu trebuie sa prezinte scuze dupa ce a declarat ca pensiile speciale reprezinta un furt, motiv pentru care a fost dat in judecata de mai multe asociatii ale militarilor in rezerva. Decizia a.

E OFICIAL! Fostul PRESEDINTE tocmai a fost CONDAMNAT LA PUSCARIE

Fostul presedinte al Coreei de Sud, Lee Myung-bak, a fost condamnat, vineri, la 15 de inchisoare pentru coruptie, informeaza Reuters. Fostul lider de la Seul este acuzat ca a acceptat aproximativ 10.

Fostul presedinte sud-coreean a fost condamnat la 15 ani de inchisoare pentru coruptie

O instanta de la Seul l-a condamnat la 15 ani de inchisoare pe fostul presedinte sud-coreean Lee Myung-bak, gasit vinovat de primire de mita, delapidare de fonduri, abuz de putere si alte fapte de coruptie,.

Unul din suspectii in cazul Skripal l-a ajutat pe fostul presedinte urcrainean sa fuga in Rusia

Unul din suspectii in cazul Skripal a fost identificat in Ucraina ca fiind cel care l-a ajutat pe fostul presedinte Viktor Ianukovici sa fuga in Rusia in urma protestelor din 2014, a declarat, marti, ministrul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )