Libnet.ro
UNICEF

20:00

Tudose despre scrisoarea liderilor PSD care l contesta pe Dragnea: Unii sustin ca nu exista. Ati semnat declaratia de independenta a SUA? Ea exista totusi

Hotnews Hotnews,
 Tudose despre scrisoarea liderilor PSD care l contesta pe Dragnea: Unii sustin ca nu exista. Ati semnat declaratia de independenta a SUA? Ea exista totusi

Scrisoarea in care lideri de organizatii ai PSD ii cer lui Liviu Dragnea sa convoace un Comitet Executiv si sa faca un pas inapoi exista, sustine deputatul PSD Mihai Tudose, care spune, insa, ca el nu a semnat documentul. Declaratia fostului premier PSD apare in contextul in care mai multi social-democratii au declarat public ca nu au vazut si ca nu exista o scrisoare care sa-l conteste pe presedintele PSD. continuă pe Hotnews

Mihai Tudose, despre scrisoarea de DEMITERE a lui Liviu Dragnea: Nici Declaratia de Independenta a SUA nu ati vazut-o, dar EXISTA!

Mihai Tudose arunca in aer PSD printr-o declaratie privind scaunul lui Liviu Dragnea. Fostul premier a lasat sa se inteleaga ca enigmatica scrisoare de demitere a lui Dragnea, semnata de mai multi.

Lider PSD, despre scrisoarea semnata de contestatarii lui Dragnea: Voi fi de acord cu astfel de demers daca e unul rational

Dumitru Buzatu, lider al PSD Vaslui spune ca este de acord cu inlaturarea acestuia din fruntea partidului. Buzatu precizeaza si cateva conditii, una fiind ca demersul colegilor care il contesta pe presedintele.

Victor Ponta, despre RAZBOIUL din PSD: E o scrisoare pierduta. Dragnea o sa ii cumpere pe baroni, vrea sa castige timp pana se rezolva cu dosarele penale

Victor Ponta a vorbit, vineri, despre razboiul din PSD. Fostul premier afirma ca asa-zisa scrisoare a nemultumitilor din PSD reprezinta doar un mijloc de negociere intre Dragnea si baronii locali, pe.

Gabriela Firea, noi dezvaluiri explozive despre situatia din PSD: Liviu Dragna a impus partidului o agenda paralela

Gabriela Firea a transmis o noua scrisoare in care vorbeste despre situatia din PSD. Primarul General al Capitalei sustine ca nu a facut niciodata un pact cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, si ca nu.

Apel urgent al liderilor PSD din Transilvania catre Liviu Dragnea

Liderii social democrati din Transilvania fac un apel catre Liviu Dragnea sa convoace de urgenta Comitetul Executiv al PSD. Solicitarea a fost facuta dupa o intalnire de cateva ore a presedintilor de organizatii. Acestia spun ca scandalul din.

Ponta, despre conflictul din PSD: Nu exista asa-zisa scrisoare, nu se va ntmpla nimic / Dragnea i va cumpara

Fostul premier Victor Ponta a spus vineri laAdevarul Liveca nu exista asa-zisa scrisoare, ci este doar o negociere intre Dragnea si baronii locali, pe functii si bani. Potrivit acestuia, nu se va intampla nimic, pentru ca Dragnea ii va cumpara, iar singurul lucru care il intereseaza pe Dragnea e sa castige timp pana cand se rezolva cu dosarele penale.

Dumitru Buzatu la RFI, despre tensiunile din PSD: Daca se ncalzeste cazanul, risca sa explodeze, trebuie un CEX / Eu nu sunt un rascolnic

Calmarea situatiei din PSD depinde foarte mult de o convocare a Comitetului Executiv, declara la RFI liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, care sustine ca nu se numara printre cei care sunt rascolnici. El spune ca pana acum nu exista nici o informatie certa privind existenta unor puncte de rezistenta, care sa solicite demisia presedintelui Liviu Dragnea.

Seful PSD Bihor: Liviu Dragnea vrea sa convoace CEx de urgenta

Liderul PSD Bihor, Ioan Mang, a declarat, vineri, ca Liviu Dragnea doreste convocarea de urgenta a CEx-ului pentru a pune capat tensiunilor din partid. Potrivit lui Mang, reuniunea va avea loc in a doua jumatate a lunii septembrie, decizia fiind comunicata joi, la o sedinta care a avut loc la sediul PSD din Kiseleff.

INTERVIU Katja Leikert: Acei membri de frunte ai PSD care vorbesc despre Forumul German drept organizatie continuatoare a nazismului ar trebui sa-si dea demisia sau sa fie demisi

Faptul ca presedintelui Romaniei, etnic german, importanti politicieni din PSD ii deseneaza mustati a la Hitler si e facut nazist afecteaza reputatia Romaniei. Unii investitori germani s-ar putea chiar sa se intrebe: sa investesc acum in Romania, daca eu sau angajatii mei vor fi jigniti in acest mod, spune Katja Leikert, parlamentar german din partea CDU. Katja Leikert este astazi poate cel mai avizat parlamentar din coalitia CDU/CSU pe probleme europene. Ea va vizita Romania in perioada 18-19 septembrie si se va intalni cu conducerea PNL si cu oficiali romani.

Postare pe blog-ul lui Adrian Nastase, despre scandalul din PSD

Fostul premier al Romaniei, Adrian Nastase, gazduieste pe blogul sau o analiza semnata de Marius Stoian in care situatia stangii pe esicherul politic este analizata minutios. Nu sunt un nostalgic.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )