Libnet.ro
UNICEF

12:15

ULTIMA ORA! Se cere demisia ministrului Sanatatii, Nelu Tataru

Antena3 Antena3,
ULTIMA ORA! Se cere demisia ministrului Sanatatii, Nelu Tataru

Deputatul Steluta Cataniciu, presedintele PPU social-liberal) Bucuresti, i-a cerut demisia ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, dupa declaratia ministrului de miercuri. Am ajuns ciuma Europei. Cum am ajuns ciuma Europei? Nerespectand niste reguli sau instigand sa nu respectam niste reguli, a spus ministrul. continuă pe Antena3

Medicul Dan Grigorescu cere declansarea unui program de testare a nivelului de anticorpi dezvoltati de pacientii vindecati de COVID-19: Alexandre Eram, ultimul pacient despre care s-a aflat public ca a beneficiat de terapia cu plasma

Medicul Dan Grigorescu, seful Sectiei de Chirurgie Plastica si Reconstructiva de la Spitalul Judetean din Brasov, el insusi infectat cu coronavirus in aceasta primavara si vindecat intre timp, ii cere public ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, sa initieze un Program National de evaluare a imunitatii tuturor pacientilor infectati si vindecati de COVID-19, prin testarea gratuita pentru acestia a nivelului de anticorpi specifici dezvoltati dupa ce s-au vindecat. Pacientii care au dezvoltat anticorpi dupa vindecare pot dona plasma ce poate fi folosita pentru tratarea pacientilor infectati cu coronavirus care ajung in stare grava.

in ce conditii se va aplica carantina regionala sau zonala. Ordinul ministrului Sanatatii

Carantina zonala se va aplica atunci cand rata de infectare va fi peste nivelul de alerta, adica intr-o anumita localitate se vor inregistra 3 cazuri la 1000 de locuitori, dar si acolo undegradul de ocupare al paturilor, atat pe sectiile COVID, cat si pe sectiile ATI va fi peste 90% cu pacienti din zona respectiva. Asa prevede un ordin al ministrului Sanatatii, Nelu Tataru.

PeBloguri: Deputatul Steluta Cataniciu solicita demisia ministrului Nelu Tataru, dupa ce acesta a spus ca Romania este ciuma Europei

Deputatul PPU social-liberal) Steluta Cataniciu ii cere demisia ministrului Nelu Tataru, dupa ce acesta a spus, miercuri, ca daca ne uitam in toata Europa si in toata lumea nu avem cum sa mai fim subiectivi. Am ajuns ciuma Europei. Cum am ajuns ciuma Europei? Nerespectand niste reguli sau instigand sa nu respectam niste reguli.

Nelu Tataru, previziune sumbra: Vom avea doua saptamani grele. Ce spune ministrul Sanatatii despre cresterea cazurilor COVID

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a atras atentia, marti, ca ne asteapta doua saptamani grele din punct de vedere al cazurilor de coronavirus, explicand ca suntem intr-un moment de crestere progresiva.

Nelu Tataru ironizeaza PSD: Strigam ca am ajuns ciuma Europei. Cum am ajuns asa? Instigand sa nu respectam reguli

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a facut miercuri o aluzie la o postare a PSD in care ii acuzau pe Ludovic Orban si Klaus Iohannis ca ar fi transformat Romania in ciuma Europei. Cum am ajuns asa? Nerespectand sau instigand sa nu respectam reguli, a replicat Tataru.

Nelu Tataru, despre structura modulara de la Spitalul Elias: Poate fi functionala, mai ramane sa detasam personalul

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat ca structura modulara de la Spitalul Elias poate fi functionala de maine si ca ramane sa fie detasat personalul medical.

Nelu Tataru sustine ca in Bucuresti sunt 1.221 de paturi pentru pacientii COVID-19 (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat, joi, ca numarul de paturi din spitalele bucurestene pentru pacientii infectati cu coronavirus a ajuns la 1. Declaratia a fost facuta dupa evaluarile la.

Nelu Tataru sustine ca in Capitala sunt 1.221 de paturi pentru pacientii COVID-19 Despre cazul de coronavirus de la DSP Bucuresti: Nu a existat comunicare (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat, joi, ca numarul de paturi din spitalele bucurestene pentru pacientii infectati cu coronavirus a ajuns la 1. Declaratia a fost facuta dupa evaluarile la.

Nelu Tataru: in Bucuresti sunt in total 1.221 de paturi pentru pacientii COVID

221 de paturi este capacitatea totala de primire a pacientilor COVID in spitalele din Bucuresti in acest moment, insa numarul de paturi alocate bolnavilor infectati cu noul coronavirus ar putea creste in perioada urmatoare, a declarat joi ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Nelu Tataru, vizita de urgenta la DSP Bucuresti, dupa ce o angajata a fost confirmata cu Covid-19, iar sefa institutiei a refuzat izolarea si testarea subalternilor

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a anuntat, miercuri seara, ca va face o vizita de urgenta la Directia de Sanatate Publica din Bucuresti, dupa ce o angajata - cadru medical - a fost confirmata cu Covid-19, iar conducerea institutiei a refuzat sa ia masurile specifice de teama ca va bloca activitatea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )