Libnet.ro
UNICEF

22:30

VIORICA DANCILA, lovita de unde nu se ASTEPTA! REACTII explosive vin de la BRUXELLES: Se cere demisia intregului GUVERN

B1 B1,
VIORICA DANCILA, lovita de unde nu se ASTEPTA! REACTII explosive vin de la BRUXELLES: Se cere demisia intregului GUVERN

Europarlamentarul Laurentiu Rebega Pro Romania) a cerut ieri demisia intregului Guvern. Rebega face trimitere, in special, la epidemia de pesta porcina, dar si la declaratia intens criticata a ministrului. continuă pe B1

Viorica Dancila, o noua GAFA: A inventat un nou tip de cetatenie (VIDEO)

Viorica Dancila a comis vineri o noua serie de gafe in Macedonia, unde se afla intr-o vizita oficiala. Premierul a incurcat in mod repetat etnia cu cetatenia intr-o delaratie de presa comuna.

LOVITURA pentru VIORICA DANCILA! Risca sa fie declarata persona non grata intr-un oras din ROMANIA! Noua gafa a PREMIERUL

Un consilier local vrea ca premierul Viorica Dancila sa fie declarata persona non grata in orasul Targu Jiu dupa ce a inclus in bilantul ultimelor sase luni de guvenare un stadion neterminat. in.

Viorica Dancila, o noua gafa in Macedonia: Premierul a inventat cetatenia aromana

Premierul Viorica Dancila a incurcat in mod repetat etnia cu cetatenia si invers, vineri, in cadrul vizitei oficiale din Macedonia. In timpul declaratiei de presa comuna cu omologul sau de la Skopje, Dancila s-a referit la etnicii aromani din Macedonia.

Viorica Dancila a comis o noua gafa: Aflat in Muntenegru, premierul a confundat capitala tarii cu cea a provinciei Kosovo (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa comune cu premierul muntenegrean Dusko Markovic, ca se bucura ca se afla la Pristina, capitala Kosovo, desi era la.

Viorica Dancila, Bula al anilor 20-20 - Bilantul GAFELOR premierului: He, he

Premierul Viorica Dancila, un Bula al anilor 20-20, nu scapa nicio ocazie de a gafa monumental. Colegii din Parlament si Guvern sunt numai urechi atunci cand vorbeste doamna de la Videle. Nu pentru.

Premierul Viorica Dancila incepe miercuri o vizita oficiala in Muntenegru si Macedonia

SummaryPremierul Viorica Dancila va face, in perioada 25-27 iulie, o vizita oficiala in Muntenegru si Republica Macedonia, iar discutiile cu liderii celor doua state vor viza reconfimarea relatiilor blaterale, sustinerea pentru aderarea la Uniunea Europeana si asigurarea stabilitatii regionale in Balcanii de Vest.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )