Libnet.ro
UNICEF

09:00

Basescu: Ministrul Apararii reuseste sa faca cea mai ticaloasa si gresita declaratie post-decembrista

Hotnews Hotnews,
 Basescu: Ministrul Apararii reuseste sa faca cea mai ticaloasa si gresita declaratie post-decembrista

Traian Basescu a criticat dur afirmatia lui Mihai Fifor despre rachetele balistice de la Deveselu, fostul presedinte sustinand ca este cea mai ticaloasa si gresita declaratie post decembrista. continuă pe Hotnews

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, dezvaluie strategia de protectie a Romaniei: Suntem pregatiti pentru orice tip de provocare

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, dezvaluie strategia de protectie a Romaniei in cea mai mare amenintare a momentului pentru NATO, pentru noi: razboiul hibrid. in opinia ministrului Apararii, Romania se.

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, dezvaluie strategia de protectie a Romaniei, de la ora 21.00, la Antena 3

Marti seara, de la ora 21. 00, intr-o editie speciala 100 de minute, ministrul Apararii Mihai Fifor dezvaluie strategia de protectie a Romaniei in cea mai mare amenintare a momentului pentru NATO,.

Maior anunta ca Fifor va efectua o vizita n SUA n luna septembrie pentru discutii cu Mattis / Suntem cea mai pro-americana tara din Europa

Romania este cea mai pro-americana tara din Europa si fortele americane sunt binevenite in tara noastra, a declarat George Maior, ambasadorul Romaniei la Washington, care a precizat ca Mihai Fifor, ministrul roman al Apararii, se va intalni in septembrie in SUA cu omologul sau american, Jim Mattis. Suntem cea mai pro-americana tara din Europa, a declarat Maior intr-un interviu pentru publicatia Politico.

Inca o gafa a Guvernului Dancila. Ministrul Apararii: Romania are in baza militara de la Deveselu rachete balistice

Ministrul Apararii, Mihai Fifor a declarat, marti seara, la Antena 3, ca Romania are in baza miliara de la Deveselu rachete balistice, dar in baza de la Deveselu sunt rachete interceptoare, nicidecum balistice. Miercuri, ministrul a venit cu precizari,.

Mihai Voropchievici: Unii oameni nu stiu ca poseda energii negative. Care este cea mai banala dintre acestea, dar care poate face mult rau

Mihai Voropchievici afirma ca exista persoane care nu stiu foloseasca energiile negative pe care le poseda. Cateodata poti sa faci o problema unei alte persoane. Cea mai groaznica dintre ele este deochiul.

Inmatriculari in Europa: Romania inregistreaza cea mai mare crestere din UE in prima jumatate a anului

Peste 8,6 milioane de masini noi s-au inmatriculat in Europa in primele sase luni ale anului. Germania ramane cea mai mare piata cu peste 1,8 milioane de masini inmatriculate pana la finalul lunii iunie, iar Romania ocupa prima pozitie in topul.

Romania, printre statele cu cea mai ridicata rata a angajarii in randul migrantilor nascuti in afara Uniunii Europene

Cehia, Romania, Portugalia si Polonia inregistrau anul trecut cea mai ridicata rata a angajarii in randul migrantilor nascuti in afara Uniunii Europene, potrivit datelor publicate luni de Eurostat, citate de Agerpres.

Prognoza meteo: Un ciclon periculos loveste Romania. Ce fenomene violente se anunta si care va fi cea mai afectata zona

Ploi torentiale, grdinina si instabilitate atmosferica accentuata. Aceasta este prognoza meteorologilor pentru urmatoarele zile, care avertizeaza ca un nou ciclon urmeaza sa loveasca Romania. Dobrogea va fi cea mai afectata regiune unde sunt asteptate ploi puternice in intervale scurte.

Cea mai mare banca din Irlanda isi pierde executivii de top

Acestia pleaca la bancile care isi muta sediul din Regatul Unit in Irlanda Zeci de directori executivi ai Allied Irish Banks AIB), cea mai mare banca din Irlanda, au fost recrutati de rivalii care se extind in Dublin din cauza Brexitului iesirea Marii Britanii din UE), ceea ce l-a determinat pe directorul executiv al institutiei sa avertizeze ca plafonul de salarizare strict al tarii face dificila mentinerea acestora, informeaza Financial Times FT).

E considerata cea mai periculoasa BURUIANA! in Romania o gasesti la TOT PASUL

O buruiana care in tarile europene civilizate este indepartata creste fara probleme in Romania. Specialistii au declarat troscotul japonez sau iulisca cea mai periculoasa planta invaziva, pentru ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )