Libnet.ro
UNICEF

18:30

Carmen Dan, reactie dupa ce Victor Ponta a spus PSD va ramane partidul care a batut Diaspora in Piata Victoriei: Este o declaratie care...

B1 B1,
Carmen Dan, reactie dupa ce Victor Ponta a spus PSD va ramane partidul care a batut Diaspora in Piata Victoriei: Este o declaratie care...

Ministrul de Interne, Carmen Dan, ii raspunde lui Victor Ponta dupa ce acesta a sustinut ca PSD va fi considerat, timp de cel putin 10 ani, partidul care a batut Diaspora in Piata Victoriei si a gazat. continuă pe B1

Carmen Dan, reactie dupa ce Victor Ponta a spus PSD va ramane partidul care a batut Diaspora in Piata Victoriei: Este o decleratie care...

Ministrul de Interne, Carmen Dan, ii raspunde lui Victor Ponta dupa ce acesta a sustinut ca PSD va fi considerat, timp de cel putin 10 ani, partidul care a batut Diaspora in Piata Victoriei si a gazat.

Carmen Dan, atac la Victor Ponta

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, considera ca declaratia fostului premier Victor Ponta, ca PSD va fi timp de cel putin 10 ani partidul care a batut Diaspora in Piata Victoriei si a gazat oameni, se.

Ponta: Decizia lui Carmen Dan de a nu-i demite pe sefii Jandarmeriei e un abuz si o jignire

Victor Ponta a declarat ca Ministrulde Interne, Carmen Dan, comite un abuz prin decizia de a-i mentine in functii pe sefii Jandarmeriei, desi acestia au fost pusi sub acuzare in dosarul.

Carmen Dan, atac la Iohannis: Presedintele s-a antepronuntat cand a spus ca Jandarmeria a actionat violent. Nu s-au facut presiuni asupra prefectului

Ministrul de Interne, Carmen Dan, s-a prezentat, marti, in fata Comisiei de aparare din Senat pentru a da noi explicatii referitoare la protestul diasporei din 10 august. Ministrul de Interne a luat din nou apararea Jandarmeriei, aruncand vine pe presedintele Iohannis si pe procurorul general Augustin Lazar. Senatorii PSD din Comisia de Aparare s-au comportat ca avocati ai ministrului de Interne.

Parchetului General, dupa ce Carmen Dan a spus ca intimideaza Jandarmeria: Se efectueaza o ancheta impartiala

Ancheta sefilor Jandarmeriei Romane este impartiala, efectiva si independenta de orice ingerinte externe, transmite luni Parchetul General, dupa ce ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan a afirmat ca ICCJ intimideaza Jandarmeria prin anchetarea.

Carmen Dan vrea sa modifice Legea adunarilor publice. Raetchi:PSD vrea sa blocheze dreptul la protest. Vor introduce obligativitatea unor autorizatii restrictive

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anuntat, marti, dupa audierea in Comisia de aparare din Senat, ca va initia un proiect pentru actualizarea legii adunarilor publice, care este foarte veche si nu mai corespunde nevoilor si realitatii. in replica, deputatul PNL Ovidiu Raetchi sustine ca intentia PSD este de a bloca dreptul la protest.

Carmen Dan, despre DEMISIE: Sunt un om responsabil. Iau cea mai corecta decizie (VIDEO)

Carmen Dan a fost audiata, marti, in Comisia de Aparare a Senatului, unde a datd eclaratii pe tema protestului din 10 august. intrebata despre o posibila demisie, Dan a spus ca va lua decizia cea mai.

PSD trece la modificarea Legii Adunarilor Publice / Raspunsul lui Carmen Dan, intrebata daca Jandarmeria ar trebui sa aiba abilitatea de a face anchete (VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca este necesara modificarea Legii Adunarilor Publice, dat fiind ca prevederile actuale sunt vechi si depasite de realitate. Social-democrata a precizat ca se va.

Carmen Dan il acuza pe Iohannis ca s-a antepronuntat in cazul interventiei Jandarmeriei la protest / PSD a facut fix acelasi lucru

Carmen Dan este una dintre persoanele audiate marti, in Comisia de Aparare a Senatului, pe tema protestului din 10 august. Ministrul de Interne si-a inceput discursul cu un atac la adresa presedintelui Klaus.

Carmen Dan il acuza pe Iohannis ca s-a antepronuntat in cazul interventiei Jandarmeriei la protest / PSD a facut fix acelasi lucru (VIDEO)

Carmen Dan este una dintre persoanele audiate marti, in Comisia de Aparare a Senatului, pe tema protestului din 10 august. Ministrul de Interne si-a inceput discursul cu un atac la adresa presedintelui Klaus.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )