Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cat de bogata e Viorica Dancila. Averea premierului a crescut de la an la an

Adevărul Adevărul,
Cat de bogata e Viorica Dancila. Averea premierului a crescut de la an la an

Averea noului premier PSD, Viorica Dancila, a crescut de la ultima declaratie oficiala cu peste 12 mii de euro. Potrivit ultimului document postat pe site-ul Guvernului saptamana trecuta, primul ministru are in conturi o suma cumulata de peste 120 de mii de euro si este proprietara mai multor terenuri in Predeal, Dolj si Teleorman. Viorica Dancila a avut, in 2017, in calitate de europarlamentar, un venit anual de aproximativ 80. 000 euro. continuă pe Adevărul

Consiliul pentru Combaterea Discriminarii s-a autosesizat cu privire la declaratia premierului. Viorica Dancila si Mihai Gadea vor fi audiati

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a anuntat ca s-a autosesizat cu privire la declaratia premierului Viorica Dancila, din cadrul interviului acordat la televiziunea Antena 3, in seara zilei de 15 februarie 2018, care a avut urmatorul continut: 'Acesti oameni cred ca sunt autisti si nu vad si nu aud ceea ce este vizibil pentru toti cei de buna credinta'. CNCD a precizat ca o va audia pe Viorica Dancila in data de 20 februarie si ca va fi citat la audieri si moderatorul emisiunii, Mihai Gadea.

Iuliana Mihaela Zobuian a fost numita director de cabinet al premierului Viorica Dancila

Iuliana Mihaela Zobuian a fost numita in functia de director de cabinet al premierului Viorica Dancila, avand rang de secretar de stat, informeaza news. ro.

Fosta sefa de cabinet a lui Liviu Dragnea, care l-a aparat pe acesta in dosarul Referendumul, numita director de cabinet al premierului Viorica Dancila

Iuliana Mihaela Zobuian, fost director de cabinet al lui Liviu Dragnea cand acesta era ministru al Dezvoltarii, a fost numita vineri de premierul Viorica Dancila director de cabinet, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial. Iuliana Zobuian a fost martor in dosarul Referendumul, aratand in depozitia sa ca Liviu Dragnea nu era responsabil de trimiterea unor mesaje considerate incriminatoare de procurori.

Fosta sefa de cabinet a lui Liviu Dragnea, numita director de cabinet al premierului Viorica Dancila

Iuliana Mihaela Zobuian, fost director de cabinet al lui Liviu Dragnea cand acesta era ministru al Dezvoltarii, a fost numita vineri de premierul Viorica Dancila director de cabinet, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial, scrie.

Viorica Dancila, somata sa prezinte SCUZE public dupa ce a facut o GAFA de proportii: Este o jignire adusa persoanelor cu autism

Declaratiile de joi seara ale premierului Viorica Dancila provoaca revolta in spatiul public. Asociatia Parintilor Copiilor cu Autism ii solicita sefei Guvernului sa prezinte scuze publice dupa ce a.

Viorica Dancila, somata sa prezinte SCUZE public dupa ce a facut o GAFA de proportii: Este o jignire adusa persoanelor cu autism

Declaratiile de joi seara ale premierului Viorica Dancila provoaca revolta in spatiul public. Asociatia Parintilor Copiilor cu Autism ii solicita sefei Guvernului sa prezinte scuze publice dupa ce a.

Viorica Dancila, declaratie HALUCINANTA despre europarlamentarii romani: Cei care dezinformeaza desi stiu sunt AUTISTI

Declaratie halucinanta a premierului Viorica Dancila, in cadrul unei emisiuni televizate. Sefa Guvernului i-a catalogat drept autisti pe europarlamentarii care dezinformeaza UE, in ciuda faptului ca.

De ce si-a inchis premierul Viorica Dancila pagina de Facebook

Premierul Viorica Dancila a decis sa isi inchida paginile de Facebook. Atat profilul personal cat si pagina dedicata activitatii sale politice. La momentul respectiv presa a speculat ca aceasta decizie.

Asztalos Csaba (CNCD): Viorica Dancila a depus un punct de vedere in cazul deschis de Consiliul pentru Combaterea Discriminarii

Premierul Viorica Dancila a depus un punct de vedere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) privind declaratiile in care ii numeste autisti pe cei care dezinformeaza UE, a declarat pentru Agerpres presedintele CNCD, Asztalos Csaba.

Viorica Dancila merge la Chisinau pentru a se intalni cu premierul Pavel Filip

Premierul Viorica Dancila a anuntat, luni, ca va efectua, pe 27 februarie, o deplasare oficiala la C.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )