Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Iordache: Cele TREI LEGI ALE JUSTITIEI, UN SUCCES pentru Parlament

B1 B1,
Florin Iordache: Cele TREI LEGI ALE JUSTITIEI, UN SUCCES pentru Parlament

Fostul ministru al Justitiei, Florin Iordache, declaratie halucinanta despre controversatele legi ale justitiei, vehement contestate in strada. El a sustinut vineri ca este foarte mic procentajul de . continuă pe B1

Florin Iordache: cele trei legi ale Justitiei sunt un succes pentru Parlament

Deputatul PSD de Olt Florin Iordache a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Slatina, ca cele trei legi ale Justitiei sunt un succes pentru Parlament si ca, in opinia sa, procentul articolelor declarate neconstitutionale de catre CCR este foarte mic.

Florin Iordache despre legile Justitiei, dupa deciziile CCR: Cred ca e un succes pentru Parlament cum arata cele trei legi

Deputatul PSD de Olt Florin Iordache a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Slatina, ca, in opinia sa, este foarte mic procentajul de articole declarate neconstitutionale din legile Justitiei, iar cele trei legi sunt un succes pentru Parlament, relateaza Agerpres.

Surse: Cele trei obiective ale lui Liviu Dragnea la Congresul Extraordinar al PSD

Liviu Dragnea are trei obiective mari la Congresul extraordinar al PSD, potrivit unor surse din partid. Primul este reconfirmarea in functia de presedinte inainte de sentinta din dosarul angajatelor la Girectia Copilului Teleorman. Al doilea obiectiv este impunerea in Biroul Permanent National a unor lideri loiali. Al treilea - refacerea programului de guvernare.

Florin Iordache, anunt despre legile Justitiei: Cred ca e un succes pentru Parlament cum arata cele trei legi

Deputatul PSD de Olt Florin Iordache a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Slatina, ca, in opinia sa, este foarte mic procentajul de articole declarate neconstitutionale din legile Justitiei, iar.

Florin Iordache, despre raportul privind activitatea DNA: Parlamentul nu poate interveni in REVOCAREA lui Kovesi

Fostul ministru al Justitiei, Florin Iordache, a vorbit despre raportul privind activitatea pechetelor pe care Tudorel Toader urmeaza sa il prezinte in Parlament saptamana viitoare. El a fost intrebat, intr-o .

Bomba cu ceas din legile justitiei care va goli parchetele si instantele superioare. Apare o noua categorie de tineri pensionari in justitie

Dintre toate modificarile cu potential impact negativ aduse celor trei legi ale justitiei statutul procurorilor, legea de organizare judiciara si legea CSM), una a trecut neobservata, dar care poate avea efecte nocive pentru sistem. Este vorba o invitatie la pensionare adresata tuturor magistratilor cu vechime cuprinsa intre 20 si 25 de ani. Ei vor putea iesi din sistem cu o pensie mai buna chiar decat salariul incasat azi fara sa mai astepte implinirea varstei de 60 de ani, cum prevede legea in vigoare azi. O asemenea oferta de nerefuzat, dublata de blocarea intrarilor in sistem in urmatorii 4 ani, va pune intr-un grav pericol functionarea sistemului de justitie. Detaliile obtinute de HotNews. ro anunta un mic dezastru in sistem: un val de plecari care va slabi mult in special institutiile-cheie din justitie.

Bilantul legilor Justitiei: niciuna n-a trecut integral de judecata CCR. Ce prevederi scandaloase au picat la Curte

CCR a stabilit ca si a treia lege din pachetul pe Justitie Legea privind organizarea si functionarea CSM - este partial neconstitutionala, urmand ca ea sa fie trimisa inapoi in Parlament pentru a fi refacute punctele problematice. Asadar, bilantul arata ca niciuna dintre cele trei legi pe Justitie nu a trecut de judecata CCR, cu toate ca au fost elaborate in Comisia condusa de Florin Iordache de cei mai renumiti juristi ai PSD si ALDE.

Dancila: Cele trei spitale regionale de la Cluj, Craiova si Iasi nu sunt in situatia pe care ne-am fi dorit-o cu totii. Urmeaza sa vad cine este vinovat de cele intamplate

Premierul Viorica Dancila a declarat joi, la Antena 3, ca situatia celor trei spitale regionale care ar trebui construite, din fonduri europene, la Cluj, Craiova si Iasi nu este una pe care ne-am fi dorit-o si se cauta solutii si vinovatii pentru intarzieri.

Salarii scazute pentru angajatii din trei servicii ale Primariei Sectorului 2

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a declarat miercuri ca angajatilor de la trei servicii din primaria pe care o conduce le-a scazut venitul net cu aproximativ 20%, anunta Agerpres. Angajatii nu aveau functii de conducere.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )