Libnet.ro
UNICEF

11:45

Klaus Iohannis, declaratie de presa la Palatul Cotroceni

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, declaratie de presa la Palatul Cotroceni

Administratia Prezidentiala anunta ca presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, miercuri, la Palatul Cotroceni. Declaratia este programata sa inceapa la ora 11. 00 si va fi in direc. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis - declaratie de presa

ACTUALIZARE Guvernul Marii Britianii trebuie sa-si clarifice pozitia ----- *ACTUALIZARE Solicit Guvernului o analiza profunda si sa prezinte solutii cu privire la recursul compensatoriu ----- Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa, astazi, la ora 11:00.

Klaus Iohannis intalnire, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Sloveniei, Borut Pahor (FOTO, VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit marti dimineata, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Republicii Slovenia, Borut Pahor, la Palatul Cotroceni. Potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Preziden.

Klaus Iohannis l-a primit la Cotroceni pe presedintele sloven, Borut Pahor. Am convenit ca trebuie sa stimulam atat schimburile, cat si investitiile reciproce

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit marti, la Palatul Cotroceni, pe omologul sau sloven, Borut Pahor, aflat intr-o vizita oficiala in tara noastra. Oficialul sloven a fost primit la Cotroceni cu.

Klaus Iohannis: Solicit Guvernului Romaniei sa vina cu solutii in privinta recursului compensatoriu

Administratia Prezidentiala anunta ca presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, miercuri, la Palatul Cotroceni. Declaratia este programata sa inceapa la ora 11. 00 si va fi in direc.

Klaus Iohannis: Guvernul Marii Britanii trebuie sa-si clarifice pozitia dupa respingerea acordului pentru BREXIT. Vom avea solutii pentru romanii din UK (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a comentat miercuri, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, faptul ca Parlamentul britanic a respins acordul pentru Brexit, incheiat cu Uniunea.

Klaus Iohannis va sustine declaratii de presa la ora 11

Presedintele Klaus Iohannis va sustine astazi, la ora 11. 00, declaratii de presa, la Palatul Cotroceni. Este de asteptat ca seful statului sa faca precizari legate de refuzul numirii ministrilor Dezvoltarii si Transporturilor, Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici.

Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa

Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa, astazi, la ora 11:00.

Klaus Iohannis: Ne dorim ca Brexit-ul sa inceapa printr-o retragere ordonata. Asteptam cu mare interes rezultatul votului din Parlamentul britanic (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la finalul discutiilor de la palatul Cotroceni, cu omologul sau sloven, Borut Pahor, ca asteapta cu mare inters rezultatul votului din Parlamentul brtanic, privind Br.

Klaus Iohannis, mesaj dur pentru Dacian Ciolos: Ceea ce am facut pentru el reprezinta un pic mai mult decat o sustinere

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la Palatul Cotroceni, referindu-se la posibila candidatura a lui Dacian Ciolos la alegerile prezidentiale, ca nu doar ca l-a propus premier, ci l-a si promovat, ceea.

KLAUS IOHANNIS: Guvernul Marii Britianii trebuie sa isi clarifice pozitia

ACTUALIZARE Guvernul Marii Britianii trebuie sa-si clarifice pozitia ----- *ACTUALIZARE Solicit Guvernului o analiza profunda si sa prezinte solutii cu privire la recursul compensatoriu ----- Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa, astazi, la ora 11:00.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )