Libnet.ro
UNICEF

12:15

VIDEO Klaus Iohannis: Maine seara probabil voi anunta deja persoana desemnata premier Raman adeptul anticipatelor

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Klaus Iohannis: Maine seara probabil voi anunta deja persoana desemnata premier Raman adeptul anticipatelor

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat un calendar rapid dupa ce guvernul Orban a fost demis prin motiune de cenzura, prin consultari cu partidele, joi, care vor fi urmate probabil de anuntarea premierului desemnat, in cursul serii de maine. Seful statului a subliniat ca ramane adeptul alegerilor anticipate dar, daca va constata ca partidele parlamentare nu doresc acest lucru, va insista sa fie votat un guvern cu agenda reformatoare, construit de si in jurul PNL. Calendarul consultarilor presedintelui Iohannis cu partidele pentru propunerea de premier. continuă pe Hotnews

Presedintele convoaca partidele parlamentare, joi, la consultari. Iohannis: Probabil maine voi anunta propunerea de premier Alegerile anticipate, cea mai corecta solutie (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va convoca partidele parlamentare la o serie de consultari, ce se vor desfasura la Palatul Cotroceni, joi, incepand cu ora 12:00. Motiunea de cenzura a fost depusa .

Programul consultarilor dintre presedintele Klaus Iohannis si partidele politice

Administratia Prezidentiala a anuntat miercuri seara programul presedintelui Klaus Iohannis in privinta consultarilor cu partidele politice care vor avea loc maine.

Klaus Iohannis, primele declaratii oficiale dupa ce a picat Guvernul Orban. Atac dur la adresa PSD

Klaus Iohannis a facut cateva declaratii in seara de miercuri, dupa ce Guvernul Orban a picat, in urma trecerii motiunii de cenzura initiata de PSD alaturi de UDMR. Presedintele Romaniei a dat un punct de vedere oficial, de la Palatul Cotroceni. Parlamentul a adoptat motiunea de cenzura propusa de social-democrati cu 261 de voturi pentru .

Klaus Iohannis va sustine, la ora 18.30, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va sustine miercuri, la ora 18,30, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis va sustine, la ora 18.30, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni - LIVE TEXT

Presedintele Klaus Iohannis va sustine miercuri, la ora 18,30, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa de la ora 18.30

Presedintele Klaus Iohannis va sustine astazi la Palatul Cotroceni o declaratie de presa, anunta Administratia Prezidentiala. Iesirea acestuia vine in contextul in care astazi Guvernul Orban a fost demis in urma unei motiuni de cenzura.

Klaus Iohannis: Eu sunt garantul ca institutiile din Romania vor functiona in continuare PSD nu vrea reforme, vrea inapoi la putere. Baronii rosii vor inapoi la banul public (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca el insusi este garantul ca institutiile din Romania vor functiona in continuare pentru romani, pe fondul speculatiilor ca demiterea Guvernului Orban.

Victor Ponta explica de ce Klaus Iohannis nu il poate nominaliza tot pe Orban premier: Cei care nu invata din istorie o repeta

Victor Ponta, liderul PRO Romania, l-a atentionat pe presedintele Klaus Iohannis sa nu faca aceeasi greseala caTraian Basescu in 2009 si sa-l numeasca tot pe Ludovic Orban premier, adaugand ca lucrul acesta ar putea conduce la o criza politica.

Scenarii dupa caderea Guvernului Orban. Adrian Ursu: Klaus Iohannis s-ar putea sa fie nevoit sa-si recunoasca infrangerea in doua cazuri

Adrian Ursu a afirmat, dupa trecerea motiunii de cenzura, ca si in cazul unei noi investituri a lui Orban in functia de premier si in cazul unei victorii a PSD, am putea vorbi despre o infrangere a lui Klaus Iohannis.

Cu cine merge PSD la consultarile cu Klaus Iohannis de la Cotroceni

Primarul general Gabriela Firea, Paul Stanescu - secretar general interimar al PSD, Claudia Manda si Titus Corlatean sunt cei delegati de PSD pentru a merge la consultarile de la Cotroceni, joi, cu presedintele Klaus Iohannis, in vederea desemnarii unui nou premier sustinut de o noua majoritate parlamentara.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )