Libnet.ro
UNICEF

00:07

Klaus Iohannis: in doi ani si jumatate PSD a schimbat 3 guverne si 80 de ministri. Schimbarile, niste reglari de conturi din interiorul PSD

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis: in doi ani si jumatate PSD a schimbat 3 guverne si 80 de ministri. Schimbarile, niste reglari de conturi din interiorul PSD

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat joi, intr-o declaratie de presa, ca in doi ani si jumatate de guvernare, PSD a schimbat trei guverne si 80 de ministri, cifre care demonstreaza instabilitatea guvernarii. De fiecare data schimbarea a survenit in urma unor reglari de conturi in interiorul PSD, a adaugat seful Statului. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, despre cazul Caracal: PSD, preocupat de solutionarea crizelor interne, ignora rezolvarea urgentelor. Asa arata o guvernare esuata. PSD a facut mult rau Romaniei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac dur la adresa guvernarii PSD, intr-o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni. in contextul tragediei de la Caracal, seful statului i-a reprosat Executivului co.

Klaus Iohannis, mesaj dur pentru PSD: Asa arata o guvernare esuata

Klaus Iohannis a transmis un mesaj dur pentru cei din Guvern, reprosandu-leca nu si-au asumat responsabilitatea pentru a rezolva lucrurile cu adevarat importante. in continuare, ma refer la un.

KLAUS IOHANNIS: Guvernele PSD au umplut tara de incompetenti in functii

In timp ce foarte multi dintre analisti si politicieni asteptau ca presedintele Klaus Iohannis sa respinga propunerile de interimari facute de premierul Viorica Dancila pentru posturile de ministri lasate libere de demisionarii din ALDE, Iohannis a vorbit despre cazul Caracal, despre nefunctionarea statului, despre functiile publice scoa-se la mezat de liderii PSD si despre guvernarea esuata a social-democratilor.

KLAUS IOHANNIS: PSD este specialist in a taragana lucrurile

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca PSD este specialist in a taragana lucrurile, sperand ca oamenii sa uite de fapt cui revine responsabilitatea, referindu-se la raspunsul Guvernului la solicitarea sa privind luarea de masuri in cazul Caracal.

Klaus Iohannis: Criza in care ne aflam e generata de PSD - LIVE TEXT si VIDEO

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine joi, ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa. Un militar roman a fost ucis, joi, in Kabul, Afganistan. Decesul a survenit in urma unei.

Klaus Iohannis, declaratii la Cotroceni, de la 18.00. Respinge sau nu presedintele propunerile PSD?

Presedintele Klaus Iohannis va avea joi, de la ora 18. 00, o declaratie de presa. Seful statului ar trebui sa vina cu un raspuns in ceea ce priveste acceptarea sau nu a ministrilor interimari propusi de PSD.

Judecatori eliberati din functie de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a eliberat, luni, din functie, doi judecatori la Suceava si Timisoara si a numit un procuror la Buhusi, informeaza Agerpres.

Judecatori eliberati din functie de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a eliberat, luni, din functie, doi judecatori la Suceava si Timisoara si a numit un procuror la Buhusi, informeaza Agerpres.

Viorica Dancila, la mana lui Klaus Iohannis. Ce mesaj ii transmite pentru a urgenta avizul presedintelui

Viorica Dancila a facut un apel urgent catre presedintele Romaniei. Conflictele dintre Dancila si Iohannis sunt departe de a-si gasi sfarsitul. Ce mesaj aproape disperat i-a transmis premierul lui Klaus Iohannis? Acuzatii extrem de dure din partea premierului catre presedintele Romaniei! Viorica Dancila, la mana lui Iohannis Conflictul vesnic dintre Dancila-Iohannis legat de ministrii este .

Klaus Iohannis: Resping categoric propunerile inaintate pentru ministri interimari - LIVE TEXT si VIDEO

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine joi, ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa. Anuntul apare la o zi dupa un schimb dur de replici intre Iohannis sI Viorica Dancila pe tema.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )