Libnet.ro
UNICEF

22:15

Klaus Iohannis: Este imperioasa demisia doamnei Dancila pentru a face loc unor oameni competenti (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Este imperioasa demisia doamnei Dancila pentru a face loc unor oameni competenti (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a cerut din nou luni demisia premierului Viorica Dancila intr-o declaratie de presa in care a criticat executia bugetara a PSD pe primul trimestru a anului, avertizand ca Romania. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Este imperioasa demisia doamnei Dancila pentru a face loc unor oameni competenti

Presedintele Klaus Iohannis a cerut din nou luni demisia premierului Viorica Dancila intr-o declaratie de presa in care a criticat executia bugetara a PSD pe primul trimestru a anului, avertizand ca Romania.

Klaus Iohannis: E imperioasa demisia domnei Dancila pentru a face loc unor oameni responsabili si competenti

Klaus Iohannis a lansat o serie de critici la adresa actualului premier, Viorica Dancila, despre care a spus ca e necesar sa demisioneze pentru a face loc unor oameni responsabili si.

Este imperioasa demisia doamnei premier Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a spus, astazi seara, ca este imperioasa demisia premierului Vorica Dancila. Este din ce in ce mai vizibiul ca Dragnea si ai lui nu au nicio solutie pentru o guvernare buna si eficienta, a aratat presedintele.

Este imperioasa demisia doamnei premier Dancila

Psd creaza iluzii cu privire la cresterea salariala, PSD a mai resit, o contra perfomanta mare, crestere de 25% a salariilor care au ramas pe hartie. Vom reveni).

VIDEO Klaus Iohannis critica dur executia bugetara pe primul trimestru: E imperioasa demisia premierului Dancila, pentru a face loc unor oameni competenti / PSD amaneteaza viitorul tariii

Presedintele Klaus Iohannis a cerut din nou, luni, demisia premierului Viorica Dancila, pentru a face loc unor oameni competenti, dupa ce a acuzat, intr-o declaratie de presa, o executie bugetara pe primul trimestru al anului total nesatisfacatoare.

VIDEO Klaus Iohannis critica dur executia bugetara pe primul trimestru: E imperioasa demisia premierului Dancila, pentru a face loc unor oameni competenti / PSD amaneteaza viitorul tarii

Presedintele Klaus Iohannis a cerut din nou, luni, demisia premierului Viorica Dancila, pentru a face loc unor oameni competenti, dupa ce a acuzat, intr-o declaratie de presa, o executie bugetara pe primul trimestru al anului total nesatisfacatoare.

KLAUS IOHANNIS este in DOLIU! Mesaj emotionant de la Cotroceni: Am aflat cu profunda tristete

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis vineriun mesaj de condoleante in urma decesului disidentei Doina Cornea. Am aflat cu profunda tristete despre disparitia doamnei Doina Cornea, una.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa ce Klaus Iohannis a contestat la CCR legea pentru sustinerea crescatorilor de porci

Liviu Dragnea a avut o prima reactie dupa ce a fost intrebat de sesizarea la CCR a lui Klaus Iohannis a legii care sustinea crescatorii de porci din Romania. O fi vegetarian, a reactionat Liviu Drg.

Lovitura pentru Klaus Iohannis. Alesii vor sa schimbe regulile pentru alegerile prezidentiale

Se complica lupta pentru alegerile prezidentiale din 2019. Scrutinul arunca deja in aer scena politica. Taberele combatante fac pregatiri intense in culise pentru lupta care se anunta una.

Documentul privind executia bugetara, la care facea referire Klaus Iohannis, a fost publicat luni de Ministerul Finantelor si arata ca ncasarile bugetare pe primul trimestru sunt sub tinta asumata de Guvern

Veniturile fiscale ale bugetului general consolidat s-au realizat in proportie de 95,1% din cat a programat Guvernul pe primul trimestru, se arata intr-un raport publicat luni de Ministerul Finantelor. Documentul mai arata ca in ceea ce priveste TVA, gradul de realizare al programului de incasari trimestrial a fost de doar 91,4%. La accize, gradul de realizare a fost de doar 87,6%. Acest document care arata nivelul incasarilor comparativ cu programul a fost publicat abia luni, 7 mai, desi pe 27 aprilie au fost publicate date referitoare la executia bugetara. insa, acele date erau doar comparatii cu perioada similiara din 2017, nu si cu cat era programat. Presedintele Klaus Iohannis a cerut din nou, luni, demisia premierului Viorica Dancila, dupa ce a acuzat ca executia bugetara pe primul trimestru este total nesatisfacatoare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3284 seconds )