Libnet.ro
UNICEF

07:30

Iohannis: Ludovic Orban e potrivit pentru functia de premier, nu de primar. imi doresc sa ramana premier. Nu ma implic in alegerea candidatilor la locale

Adevărul Adevărul,
Iohannis: Ludovic Orban e potrivit pentru functia de premier, nu de primar. imi doresc sa ramana premier. Nu ma implic in alegerea candidatilor la locale

Presedintele Klaus Iohannis a convocat Parlamentul in sesiune extraordinara pentru a adopta alegerea primarilor in doua tururi, lege pentru care Guvernul si-a angajat raspunderea. in consecinta, PSD va depune motiune de cenzura. Daca motiunea trece, Guvernul pica, la pachet cu legea electorala. Daca motiunea nu trece, legea se considera adoptata. Seful statului sustine ca Ludovic Orban e potrivit pentru Guvern, nu pentru Capitala. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis si Ludovic Orban vor participa la manifestarile organizate la Iasi pe 24 ianuarie pentru a celebra 161 de ani de la Unirea Principatelor Romane

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban urmeaza sa participe la manifestarile organizate la Iasi cu ocazia implinirii a 161 de ani de la Unirea Principatelor Romane.

Ar fi bine ca Ludovic Orban sa candideze la Primaria Bucuresti? Cum a raspuns presedintele Klaus Iohannis

Ludovic Orban, candidat la Primaria Capitalei? Presedintele Klaus Iohannis declara ca Orban e potrivit pentru functia detinuta in prezent si sustine ca nu i se pare util sa se mearga pe un scenariu cu candidatura Orban pentru Primaria Bucuresti.

Ludovic Orban anunta consultari publice pe tema Pactului ecologic european

Biroul Executiv al PNL a discutat, luni, despre organizarea de consultari publice referitoare la Pactul ecologic european - un pachet de masuri catre o economie verde si durabila - cu impact asupra Romaniei, a anuntat premierul Ludovic Orban, potrivit Agerpres.

Gabriela Firea ii da replica lui Ludovic Orban: PNL, numele tau e criza si austeritate. Sa afle si IT-istii ce le pregateste Guvernul de dreapta

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a reactionat intr-o postare pe Facebook la declaratia lui Ludovic Orban potrivit careia, premierul sustine in continuare renuntarea la scutirea de impozit pe venit acordata in prezent unor categorii de angajati din domeniul IT.

Razvan Cuc ii da replica lui Ludovic Orban, in scandalul pentru lipsa autostrazilor. Cine minte?

Fostul ministru Razvan Cuc ii da replica premierului Ludovic Orban, care a declarat, intr-un interviu, casuspendarea finantarii de la Comisia Europeana pentru Sibiu-Pitesti este o minciuna gogonata a fostului ministru al Transporturilor.

Klaus Iohannis, despre demisia lui Ludovic Orban din functia de premier: Nu exclud din start absolut niciun scenariu

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat luni ca nu exclude niciun scenariu cu privire la declansarea alegerilor anticipate. Seful statului a fost intrebat intr-o conferinta de presa organizata la Palatul Cotroceni daca exclude din start ca premierul Ludovic Orban sa demisioneze din functie, daca nu se ajunge la alegeri anticipate prin motiune de cenzura.

LUDOVIC ORBAN: 1 martie - termen limita pentru desemnarea candidatilor de primari

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, spune ca toti candidatii de primar ai formatiunii politice vor fi desemnati pana la 1 martie. El a mentionat ca pentru Bucuresti va fi realizat un sondaj de opinie amplu, in cadrul caruia vor fi testati posibili candidati din partid si din afara acestuia, potrivit News. ro.

Iohannis: Eu imi doresc ca Ludovic Orban sa ramana prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni. ca el isi doreste ca Ludovic Orban sa ramana sef al Gu.

Klaus Iohannis: Eu imi doresc ca Ludovic Orban sa ramana prim-ministru Presedintele, despre anticipate si propunerea PSD privind guvernul de uniune nationala

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat ca atat Palatul Cotroceni, cat si Victoria isi doresc declansarea de alegeri anticipate, dar chiar si asa a precizat ca nu a discutat cu premierul Ludovic Orban despre po.

Ludovic Orban, anunt privind demisia din fruntea Guvernului

Premierul Ludovic Orban a declarat ca nu a existat in nicio dezbatere din PNL si cu presedintele Klaus Iohannis varianta ca el sa-si depuna mandatul in vederea declansarii alegerilor anticipate, mentionand ca nu pleaca de pe campul de lupta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )