Libnet.ro
UNICEF

14:30

Klaus Iohannis: Solicit Guvernului Romaniei sa vina cu solutii in privinta recursului compensatoriu

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Solicit Guvernului Romaniei sa vina cu solutii in privinta recursului compensatoriu

Administratia Prezidentiala anunta ca presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, miercuri, la Palatul Cotroceni. Declaratia este programata sa inceapa la ora 11. 00 si va fi in direc. continuă pe Antena3

UPDATE Iohannis: Solicit Guvernului sa vina urgent cu solutii privind recursul compensatoriu. Siguranta cetateanului nu este negociabila

Presedintele Klaus Iohannis a solicitat Guvernului sa vina urgent cu solutii privind recursul compensatoriu astfel incat romanii sa nu se teama pentru siguranta lor. Seful statului a mai spus, referitor la comentariile celor din coalitia PSD-ALDE, ca a cauta vinovati in alte guverne pentru legea respectiva nu reprezinta o solutie.

KLAUS IOHANNIS: Guvernul Marii Britianii trebuie sa isi clarifice pozitia

ACTUALIZARE Guvernul Marii Britianii trebuie sa-si clarifice pozitia ----- *ACTUALIZARE Solicit Guvernului o analiza profunda si sa prezinte solutii cu privire la recursul compensatoriu ----- Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa, astazi, la ora 11:00.

Klaus Iohannis - declaratie de presa

ACTUALIZARE Guvernul Marii Britianii trebuie sa-si clarifice pozitia ----- *ACTUALIZARE Solicit Guvernului o analiza profunda si sa prezinte solutii cu privire la recursul compensatoriu ----- Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa, astazi, la ora 11:00.

Klaus Iohannis, MESAJ FERM pentru Guvern cu privire la RECURSUL COMPENSATORIU: Sa faca o analiza profunda si sa vina cu solutii. Siguranta cetateanului roman nu este negociabila (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut miercuri Guvernului sa gaseasca rapid solutii de corectare a legislatiei in contextul in care foarte multi detinuti periculosi au fost eliberati in ultima vreme din.

Klaus Iohannis: Guvernul Marii Britanii trebuie sa-si clarifice pozitia dupa respingerea acordului pentru BREXIT. Vom avea solutii pentru romanii din UK (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a comentat miercuri, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, faptul ca Parlamentul britanic a respins acordul pentru Brexit, incheiat cu Uniunea.

KLAUS IOHANNIS: Aderarea noastra la Schengen, imposibila fara consens

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca aderarea Romaniei la Schengen nu este posibila fara consens.

Presedintele Klaus Iohannis, atac la adresa CNA: Cenzura este inacceptabila

Presedintele Romaniei,Klaus Iohannis, considera ca decizia adoptatade catre Consiliul National al Audiovizualului de a suspenda temporar emisia unui post de televiziune este fundamentata pe criterii.

PSD il someaza public pe presedintele Klaus Iohannis: E dator sa dea o explicatie rezonabila cetatenilor

PSD il someaza public pe presedintele Klaus Iohannis. Iohannis este dator sa dea o explicatie rezonabila cetatenilor privind blocajele sistematice din ultima perioada! Activitatea guvernamentala si inter.

KLAUS IOHANNIS: Voi colabora cu PNL pentru pregatirea campaniei la prezidentiale

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, ieri, ca va colabora cu PNL pentru pregatirea campaniei pentru alegerile prezidentiale, mentionand, in legatura cu posibilitatea unei candidaturi a lui Dacian Ciolos, ca este foarte bine ca fiecare sa-si prezinte oferta electorala.

Reactia PSD la declaratia de razboi a lui Klaus Iohannis

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a anuntat, luni, la 100 de minute, ce va face PSD dupa declaratia de razboi a presedintelui Klaus Iohannis. Dupa cum stiti, Klaus Iohannis a dat motivarile pentru cele doua ref.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )