Libnet.ro
UNICEF

10:31

LIVE VIDEO Klaus Iohannis, declaratie de presa de la ora 20.15

Adevărul Adevărul,
LIVE VIDEO Klaus Iohannis, declaratie de presa de la ora 20.15

Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa de la ora 20. 15, aceasta fiind prima iesire sefului de stat din ultimele saptamani. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, declaratie de presa, la ora 20,15

Presedintele Klaus Iohannis va sustine joi, incepand cu ora 20:15, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni.

VIDEO Klaus Iohannis: Niste penali fac o incercare disperata sa atace si sa discrediteze DNA si conducerea sa; o incercare jalnica si neconvingatoare / M-am intalnit azi cu Dancila si Dragnea / Momentan, nu vad motive de revocare a lui Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat joi seara, intr-o conferinta de presa, ca acuzatiile din ultimele zile la adresa Directiei Anticoruptie sunt atacuri din partea unor penali, de natura sa confirme ca DNA face o treaba buna. Niste penali fac o incercare disperata sa atace si sa discrediteze DNA si conducerea sa. Aceasta incercare este una jalnica si neconvingatoare, a spus seful statului. Iohannis a informat totodata ca a avut in cursul zilei, la Cotroceni, o intalnire cu premierul Viorica Dancila si cu liderul PSD Liviu Dragnea, pentru a defini cadrul colaborarii institutionale intre mine si noul guvern. Seful statului a precizat ca a discutat cu cei doi si despre Justitie, exprimandu-si nemultumirea ca exista un nou scandal legat de DNA in spatiul public. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT si VIDEO declaratiile sefului statului.

VIDEO Iohannis: Niste penali fac o incercare disperata sa discrediteze DNA. Am avut o intalnire cu Dancila si cu Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi seara, referitor la scandalul DNA, ca niste penali fac o incercare disperata de a discredita DNA si conducerea acestei Directii. Seful statului a subliniat ca sustine activitatea DNA. Iohannis a anuntat ca a avut o intalnire cu prim-ministrul Dancila si cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea.

VIDEO Iohannis:Niste penali fac o incercare disperata sa atace si sa discrediteze DNA si conducerea directiei. Nu vad niciun motiv pentru revocarea lui Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi seara, referitor la scandalul DNA, ca niste penali fac o incercare disperata de a discredita DNA si conducerea acestei Directii. Seful statului a subliniat ca sustine activitatea DNA. Iohannis a anuntat ca a avut o intalnire cu prim-ministrul Dancila si cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea.

LIVE VIDEO Ce va decide ministrul Justitiei in privinta scandalului DNA? Tudorel Toder sustine o declaratie de presa la ora 18.00

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care si-a intrerupt vizita oficiala in Japonia si a revenit in tara pentru a participa la sedinta de Guvern si pentru a discuta cu premierul Viorica Dancila despre situatia DNA, va sustine o declaratie de presa, joi seara, la ora 18.

Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa la ora 20:15

Presedintele Klaus Iohannis sustine joi o conferinta de presala ora 20:15. Conferinta va avea loc la Palatul Cotroceni, in Sala Unirii, anunta Administratia Prezidentiala.

Klaus IOHANNIS: Niste PENALI fac o incercare disperata sa atace si sa discrediteze DNA si conducerea. O incercare JALNICA (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac extrem de dur intr-o conferinta de presa sustinuta joi la Palatul Cotroceni. Seful statului a numit tot scandalul din jurul DNA drept o incercare jalnica a unor.

Klaus Iohannis, despre scandalul privind SPP: O aflare in treaba politicianista (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis s-a referit in conferinta de presa sustinuta joi seara si la scandalul pornit in jurul SPP in urma acuzatiilor aduse de Liviu Dragnea care l-a numit pe directorul serviciului drept.

Cum reactioneaza Klaus Iohannis cand este pus sa defineasca notiunea de penali (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a criticat puternic in conferinta de presa de joi scandalul actual din justitie, afirmand ca niste penali fac o incercare disperata sa atace si sa discrediteze DNA si.

Klaus Iohannis, intalnire in mijlocul scandalui din justitie cu Liviu Dragnea si Viorica Dancila: Ce au discutat cei trei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat in timpul conferintei de presa sustinuta la Palatul Cotroceni ca a avut in cursul zilei de joi o intalnire cu premierul Viorica Dancila si cu presedintele PSD Liviu Dr.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )