Libnet.ro
UNICEF

18:30

Liviu Dragnea, avertisment pentru Tudorel Toader: Sa nu se faca de ras

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, avertisment pentru Tudorel Toader: Sa nu se faca de ras

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, miercuri, ca asteapta de la ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sa nu se faca de ras, el facand aceasta declaratie in perspectiva iesirii publice pe care Toader a. continuă pe Antena3

Va cere revocarea lui Kovesi? Asteptarile lui Dragnea de la Tudorel Toader: Sa nu se faca de ras! (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca va prezenta raportul referitor la activitatea DNA joi seara, de la ora 18. Tot atunci ar putea anunta daca va cere sau nu presedintelui Klaus Iohannis.

Liviu Dragnea, despre asteptarile sale cu privire la Tudorel Toader: Sa nu se faca de ras

Seful PSD, Liviu Dragnea, a spus ca se asteapta de la ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care urmeaza sa prezinte joi raportul privind activitatea manageriala la DNA, sa nu se faca de ras.

Liviu Dragnea, despre asteptarile sale de la Tudorel Toader: Sa nu se faca de ras

Seful PSD, Liviu Dragnea, a spus ca se asteapta de la ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care urmeaza sa prezinte joi raportul privind activitatea manageriala la DNA, sa nu se faca de ras.

Cele trei optiuni ale lui Tudorel Toader

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este asteptat sa prezinte joi seara, la ora sase, raportul privind activitatea manageriala a DNA. Intrebat ce asteptari are de la el, liderul PSD, Liviu Dragnea, a raspuns sibilinic: sa nu se faca de ras. De aici incolo, intelege fiecare ce doreste. Partidul, baronii, mogulii, suspectii si condamnatii cred ca ministrul Justitiei se face de ras daca nu cere revocarea. Ceilalti, invers. Exista si a treia varianta, patentata acum un an, cand ministrul justitiei a sters pe jos cu DNA si Kovesi, dar in final nu a cerut revocarea.

Politic show:Dragnea, multumit de activitatea lui Tudorel Toader; Tariceanu: Rolul Parlamentului, ca institutie de control asupra altor institutii, a fost extrem de palid exercitat; Iohannis i-a criticat pe politicieni in fata tinerilor magistrati: Actul

Augustin Zegrean, despre scandalul din jurul DNA: Cine scoate sabia, de sabie piere. Augustin Zegrean a declarat, intr-un interviu ca scandalul din jurul DNA se poate termina daca fiecare institutie si-ar vedea de treaba. Discurs cu aluzii sexuale in Parlamentul Romaniei. Domnule Bichinet, sunteti o rusine pentru Parlament;Imi cer scuze pentru cei care au ras ca nesimtitii. Principalul protagonist a fost deputatul Corneliu Bichinet PMP), iar acestuia i-a fost data replica de deputatul Emanuel Ungureanu USR), care l-a numit o rusine pentru Parlament.

ATAC EXPLOZIV la adresa lui TUDOREL TOADER: A incercat sa fie in DOUA TABERE! il somez SA IA ATITUDINE

Un atac dur la adresa Ministrului Justitiei, Tudorel Toader a fost lansat de avocata lui Liviu Dragnea, Maria Vasii. Aceasta i-a reprosat lui Tudorel Toader ca a incercat sa fie in doua.

Liderii PSD se strang in sedinta exact cu o zi inainte de anuntul lui Tudorel Toader privind soarta lui Kovesi

Dupa marile scandaluri interne care au dus la demiterea lui Grindeanu si a lui Tudose in Comitetul Executiv, Liviu Dragnea reinvie Biroul Permanent al PSD si cheama liderii partidului in sedinta pentru a.

Lideri PSD cer demiterea lui Tudorel Toader - surse

Liderii PSD s-au reunit miercuri dupa-amiaza intr-o sedinta extrem de importanta. Oficial, stabilesc detaliile marelui congres de pe 10 martie, atunci cand Liviu Dragnea va fi reconfirmat ca presedinte al.

Prima intalnire dintre Tudorel Toader si Iohannis dupa scandalul DNA. Ministrul Justitiei, prezent la Palatul Cotroceni, la primirea magistratilor absolventi

Presedintele Klaus Iohannis va discuta, marti, cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre acuzatiile la adresa sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat pentru agentia Mediafax ca va fi prezent marti, la ceremonia de primire a magistratilor absolventi ai Institutului National al Magistraturii INM), organizata la Palatul Cotroceni. Evenimentul este programat sa inceapa la ora 15.

Klaus Iohannis a invitat membrii CSM la Palatul Cotroceni pentru intalnirea decisiva cu Tudorel Toader

Mutare surpriza facuta de presedintele Klaus Iohannis inainte de intalnirea pe care o are programata la ora 15:00 cu Tudorel Toader, privind raportul pe care il va prezenta joi ministrul Justitiei si in care.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )