Libnet.ro
UNICEF

14:45

Olguta Vasilescu, declaratie HALUCINANTA despre suspendarea presedintelui Iohannis: Mai are un an. De ce sa nu-l lasam sa se chinuie?

B1 B1,
Olguta Vasilescu, declaratie HALUCINANTA despre suspendarea presedintelui Iohannis: Mai are un an. De ce sa nu-l lasam sa se chinuie?

Lia Olguta Vasilescu a vorbit sambata seara despre eventuala suspendare a presedintelui Klaus Iohannis. Mininistrul Muncii s-a referit la actiunile sefului statului din ultima vreme, precum si la declaratiile. continuă pe B1

Olguta Vasilescu vrea sa il atace pe Iohannis dupa criticile aduse PSD, dar se FACE de RAS: SALARIILE AU CRESCUT...!

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis a criticat dur PSD, afirmand ca majorarea pensiilor si salariilor este o pacaleala. Oficialul guvernamental sustine .

Olguta Vasilescu, despre discursul lui Iohannis la PNL: Sa nu uitam ca Iohannis a facut un dezacord gramatical grav

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, l-a taxat, sambata seara, pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, pentru ca a facut un dezacord gramatical grav cand a spus, in cadrul sedintei PNL, ca persoanele care indraznesc sa isi spuna opinia public anti-PSD sunt luati de Politie.

Reactia ministrului Muncii, dupa atacurile furibunde ale Presedintelui Iohannis: Cred ca traieste in alt film

Lia Olguta Vasilescu a avut o prima reactie dupa ce presedintele Iohannis a adus acuzatii grave la adresa Guvernului. Eu cred ca traieste in alt film. Pensia minima a crescut cu 60% de la preluarea.

Lia Olguta Vasilescu raspunde atacurilor lui Klaus Iohannis: incearca sa aiba guvernul meu. Va aduceti aminte de scenariul Colectiv. il asteptam la vot

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, l-a criticat pe seful statului, dupa ce acesta a afirmat ca majorarea pensiilor si salariilor este o pacaleala, spunand ca romanii stiu de fapt ce masuri au luat PNL si PDL atunci cand au avut guvernarea si vad realitatile de azi.

Lia Olguta Vasilescu, anunt de ULTIMA ORA despre LEGEA PENSIILOR: `Saptamana viitoare veti avea toate datele`

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat sambata seara ca saptamana viitoare va fi facut public proiectul legii pensiilor. Aceasta a precizat si ca va avea, duminica, o discutie cu lideru.

Dragnea, Tariceanu si Olguta Vasilescu, intalnire de ULTIM MOMENT pe LEGEA PENSIILOR

Liderul PSD, Liviu Dragnea, se va intalni miercuri cu presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si cu ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, pentru a discuta despre Legea pensiilor. intalnirea vine.

Olguta Vasilescu, ANUNT de ULTIMA ORA privind o investitie uriasa: A durat 6 ani ca sa reusim!

Ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat miercuri finalizarea unei investitii importante in Craiova. Ea a dezvaluit ca, dupa sase ani, vor fi elimina pubelele de pe strazil.

Carmen Dan, despre criticile lui Iohannis privind sanctionarea soferului masinii cu numar anti-PSD: Daca domnia sa crede ca opiniile trebuie sa contina cuvinte obscenesa reproduca lozinca respectiva

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat sambata, legat de afirmatiile presedintelui potrivit carora sunt romani ridicati de pe strada pentru ca au mesaje anti-PSD, ca il provoaca sa spuna lozinca pusa pe placutele de masina, catalogand declaratiile sefului statului un atac, relateaza Mediafax.

Carmen Dan, dupa criticile presedintelui Iohannis in scandalul placutelor: imi permit sa-i spun ca este intr-o mare confuzie

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, reactioneaza dupa acuzatiile dure ale presedintelui Klaus Iohannis la adresa Politiei Romane in scandalul placutelor de inmatriculare anti-PSD. Asistam la un.

Romania, printre beneficiarii bugetului Apararii aprobat de SUA! ! Reactia-fulger a presedintelui Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis saluta angajamentul ferm al Statelor Unite ale Americii pentru securitatea si apararea europeana, reflectat in bugetul alocat Apararii, aprobat recent de Congresul SUA, se arata.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )