Libnet.ro
UNICEF

07:30

PNL despre Marian Munteanu, dupa ce acesta a afirmat ca referendumul este o declaratie de independenta fata de UE: A fost un ACCIDENT al ISTORIEI noastre!

B1 B1,
PNL despre Marian Munteanu, dupa ce acesta a afirmat ca referendumul este o declaratie de independenta fata de UE: A fost un ACCIDENT al ISTORIEI noastre!

PNL reactioneaza dupa declaratiile lui Marian Munteanu in legatura cu referendumul privind familia traditionala. Ionel Danca, purtatorul de cuvant al liberalilor, sustine ca aducerea in PNL a lui Marian M. continuă pe B1

Marian Munteanu, fostul lider al studentilor cunoscut pentru retorica sa anti-occidentala, se implica n campania pro-referendum: Este o declaratie de independenta, un act de demnitate nationala

Marian Munteanu, fostul lider al studentilor din Piata Universitatii, cunoscut pentru pozitiile sale nationaliste si anti-occidentale, a afirmat ca referendumul pentru interzicerea casatoriilor dintre persoanele de acelasi sex reprezinta o declaratie de independenta si un act de demnitate nationala.

Sub pretextul referendumului pentru familie, Marian Munteanu vrea independenta fata de UE

Marian Munteanu, fostul lider al studentilor in 1990 si retras de PNL din cursa pentru Primaria Bucuresti in 2016 dupa ce societatea civila a dezvaluit simpatiile sale legionaroide, a fost invitat de Antena 3 luni seara in prime-time, unde a dezvoltat.

Reactie de la Bruxelles:Argumentele aduse de Marian Munteanu si Dragomir se inscriu in linia manipularilor din timpul campaniei Brexit

Europuls Centrul de Expertiza Europeana, asociatie neutra din punct de vedere politic, trage un semnal de alarma referitor la declaratiile facute la Bucuresti despre o posibila iesire a Romaniei din UE. Principalii vizati sunt Marian Munteanu si Daniel Dragomir, care, in coordonare cu liderii PSD, au transmis mesaje anti-UE.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )