Libnet.ro
UNICEF

00:07

Prima declaratie a lui Orban dupa ce a fost demis: Parlamentarii nascuti din pixul lui Dragnea au trantit azi Guvernul VIDEO

Adevărul Adevărul,
Prima declaratie a lui Orban dupa ce a fost demis: Parlamentarii nascuti din pixul lui Dragnea au trantit azi Guvernul VIDEO

Premierul demisionar Ludovic Orban a declarat miercuri, imediat dupa succesul motiunii de cenzura impotriva Guvernului pe care l-a condus, ca suntem mandri de ce am facut in trei luni. Acesta a explicat ca in aceasta perioada ministrii au avut de reparat stricaciunile guvernarii PSD. continuă pe Adevărul

Alina Gorghiu, reactie dupa ce Guvernul Orban a fost demis: Propunerea noastra de premier ramane Ludovic Orban

Alina Gorghiu, senator PNL, a avut o prima reactie dupa ce motiunea de cenzura a trecut, iar Guvernul Orban a fost demis.

MOTIUNEA DE CENZURA A TRECUT CU 261 DE VOTURI Guvernul Orban a fost demis

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis a declarat:Guvernul ramane in functie. Lucrurile se vor misca. Eu in continuare sunt adeptul alegerilor anticipate. Voi insista ca in continuare sa fie votat un Guvern care vine cu o agenda reformatoare. Dupa parerea mea este inadmisibil sa pierdem timpul pentru ca, avem in continuare un PSD care nu isi doreste reforme. Solutia cea mai corecta pentru Romania este intoarcerea la electorat. Trebuie sa avem o majoritate parlamentara care sprijna acest efort. --- * ACTUALIZARE - Ludovic Orban, dupa demitere: Guvernul cade in picioare --- * ACTUALIZARE - Marcel Ciolacu: Guvernul Orban a fost demis --- * ACTUALIZARE - S-a incheiat si votul senatorilor.

Motiunea de cenzura a trecut. Executivul Orban a fost demis. Cum vrea PSD sa preia fraiele Guvernului

Dupa un joc al nervilor intre PSD si PNL, Parlamentul a decis miercuri ca Guvernul Orban sa fie demis cu 261 voturi pentru si 139 impotriva. Motiunea de cenzura a fost depusa de PSD dupa ce Guvernul si-a angajat raspunderea pentru alegerea primarilor in doua tururi.

Prima reactie a lui Orban dupa votarea motiunii: Suntem mandri de ce am facut Guvernul cade in picioare

Premierul Ludovic Orban s-a declarat marti mandru de ce a reusit sa faca Guvernul, in doar trei luni, inainte de a fi demis de un parlament dominat de forte retrograde.

Guvernul Orban a fost demis, la 3 luni si 1 zi de la investire. Motiunea de cenzura a PSD a trecut cu 261 de voturi. Ciolacu: Voi vorbi cu Ponta sa mergem cu propunere comuna de premier Pasii constitutionali

Guvernul Orban a fost demis miercuri, la 3 luni si 1 zi de la investire, dupa ce motiunea de cenzura a PSD a trecut, cu 261 de voturi. Pentru a trece motiunea erau necesare 233 de voturi. Adoptarea motiunii de cenzura este un prim pas pentru anticipate. Decizia Parlamentului privind adoptarea motiunii de cenzura, publicata in Monitorul Oficial la mai putin de o ora la demiterea Guvernului Orban.

Calin Popescu Tariceanu anunta ca stie cauza pentru care Guvernul Orban a fost demis: Ieri as fi pariat ca nu trece

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, afirma ca marti ar fi pariat ca Executivul Orban avea toate sansele sa nu fie demis, dar avalansa de ordonante au condus la trecerea motiunii.

Guvernul Orban a fost demis. Motiunea de cenzura a trecut cu 261 de voturi favorabile

Motiunea de cenzura initiata de PSD si sustinuta de UDMR, impotriva Guvernului Orban, a trecut in Parlament cu 261 de voturi favorabile, a anuntat liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce a picat Guvernul. Ce se intampla acum

Guvernul Orban a picat! Motiunea de cenzura a trecut cu 261 de voturi pentru si 139 de voturi imppotriva. Ludovic Orban a facut primele declaratii in plenul Parlamentului. Iata ce a declarat. Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce a picat Guvernul Buna ziua! Un parlament dominat de forte retrograde, parlamentari nascuti din pixul .

VIDEO Primul pas spre anticipate - Guvernul a fost demis la motiunea de cenzura Orban: Cat de curand romanii vor fi chemati sa decida soarta Romaniei Ce urmeaza dupa votul de azi din Parlament

Primul pas spre anticipate a fost facut. Guvernul Orban a fost demis de Parlament, motiunea de cenzura a PSD fiind votata de 261 de senatori si deputati. Oficial: Rectorul SNSPA Remus Pricopie, propunerea PSD-Pro Romania pentru functia de premierScenariul anticipatelor pierde teren. PRO Romania, PMP, ALDE si UDMR, deranjate de OUG privind alegerile anticipate. PSD se repliaza - surse.

Ludovic Orban, dupa demiterea Guvernului: Suntem mandri de ce am facut. Am fost judecat de o alianta parlamentara toxica

Premierul demis Ludovic Orban a declarat, miercuri, dupa adoptarea motiunii de cenzura care a dus la caderea Guvernului PNL, ca este mandru de ceea ce a realizat in aceste trei luni de mandat si ca batalia pentru Romania nu a fost pierduta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3859 seconds )