Libnet.ro
UNICEF

12:31

Rares Bogdan, declaratie-soc: Nu colaborez cu Ponta si Tariceanu

Antena3 Antena3,
Rares Bogdan, declaratie-soc: Nu colaborez cu Ponta si Tariceanu

Rares Bogdan a lansat un nou atac la adresa liderilor ALDE si Pro Romania, dupa ce Daniel Zamfir a afirmat ca Ludovic Orban si Raluca Turcan au avut mai multe intalniri cu Calin Popescu. continuă pe Antena3

Rares Bogdan, despre schimbarea lui Tariceanu: S-a transformat in Dide. E mai agresiv cu doamna Dancila decat e Marian Morosanu (VIDEO)

Europarlamentarul Rares Bogdan a facut mai multe glume despre schimbarea brusca a lui Tariceanu, de dupa iesirea de la guvernare, afirmand ca a ajuns sa fie mai agresiv si de cat protestatarii.

Rares Bogdan (PNL): Eu nu voi sta la aceeasi masa cu Tariceanu si Ponta

Prim-vicepresedinte PNL, Rares Bogdan, nu este de acord cu negocieri ale partidului din care face parte cu ALDE sau Pro Romania. Bogdan a precizat ca el nu va sta la masa cu Victor Ponta sau Calin Popescu.

Rares Bogdan, despre alegerea Rovanei Plumb: Cum sa numesti comisar european un om care nu a reusit sa aduca bani europeni pentru Guvernul tarii sale (VIDEO)

Europarlamentarul liberal Rares Bogdan a criticat in termeni duri decizia de nominalizare a Rovanei Plumb drept comisar european pentru Transporturi, aratand ca sefa Comisiei Europene a numit-o din respect pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )