Libnet.ro
UNICEF

10:00

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Ludovic Orban, atac dur la adresa lui Liviu Dragnea: Nu a existat niciun fel de campanie pe tema referendumului

Antena3 Antena3,
REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Ludovic Orban, atac dur la adresa lui Liviu Dragnea: Nu a existat niciun fel de campanie pe tema referendumului

Liderul PNL, Ludovic Orban, a sustinut, duminica, o declaratie de presa in care a vorbit despre rezultatele referendumului pentru redefinirea familiei in Constitutie. Orban. continuă pe Antena3

REFERENDUM FAMILIE 2018. Ludovic Orban a votat: Am decis sa particip la vot si sa votez pentru ca sunt crestin, sunt un familist convins

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a votat la scoala gimnaziala nr. 1 din Dobroesti pentru ca referendumul este institutia democratiei, dar si pentru ca este un crestin si un familist.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Ludovic Orban: Referendumul este cea mai importanta forma de exercitare a democratiei

Presedintele PNL,Ludovic Orban, a declarat vineri, la Arad, ca referendumul de sambata si duminica vizeaza o problema de constiinta si de aceea liberalii nu s-au pozitionat politic in legatura cu.

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Codrin Stefanescu:Patru milioane de romani au iesit sa voteze.E haioasa opozitia asta cu domnul Orban si cu domnul Barna

Secretarul general adjunct al PSD,Codrin Stefanescu, a declarat, duminica, dupa referendumulpentru redefinirea familiei in Constitutie, ca nu a fost vorba despre.

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Reactia lui Mircea Badea, dupa referendum - VIDEO

Mircea Badea a publicat pe pagina sa de Facebook, un filmulet in care danseaza. Imaginile au fost postate la scurt timp dupa inchiderea.

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Referendumul nu va fi validat. Prezenta la vot a fost de 20,41%

Biroul Electoral Central BEC) a anuntat caau votat la referendumul pentru redefinirea familiei 20,41% dintre alegatori.

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Preotul Constantin Necula: Nu exista o majoritate invingatoare

Consilierul de imagine al Mitropoliei Ardealului, preotul Constantin Necula, crede ca acest referendum nu inseamna nici victoria, nici infrangerea cuiva, ci faptul ca.

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Unei jurnaliste i-au fost taiate anvelopele masinii, in fata unei sectii de votare. Anuntul facut de Politie

Politia Dambovita a anuntat ca face cercetari si va deschide dosar penal dupa ce unei jurnaliste, observator la o sectie de votare, i-au fost intepate anvelopele.

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Ce scrie presa internationala despre referendumul din Romania

Presa internationala a scris, duminica seara, despre referendumul din Romania de modificare a Constitutiei in sensul redefinirii familiei, subliniind in special prezenta s.

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Singurul judet carea trecut pragul de validare cu o prezenta la urne de 30,67%

Suceava este singurul judet din tara unde s-a trecut pragul necesar pentru validarea referendumului, cu o prezenta la urne de peste 30%, in conditiile in care la nivel.

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Tolontan: Biserica a intrebat, crestinii au raspuns!

Clopotele au batut a primejdie, dar romanii nu s-au adunat. Si nu s-au adunat pentru ca altul e pericolul pentru viata lor ori pentru patrie! Nu ce fac oamenii in dormitor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )