Libnet.ro
UNICEF

14:00

Victor Ponta, declaratie savuroasa in Parlament: Un singur lucru, draga Ludovic, m-am operat de picior, n-am fost la o clinca de dezalcoolizare

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, declaratie savuroasa in Parlament: Un singur lucru, draga Ludovic, m-am operat de picior, n-am fost la o clinca de dezalcoolizare

Victor Ponta a venit cu o replica savuroasa la adresa lui Ludovic Orban, in timpul votului pe motiunea de cenzura. Liderul Pro Romania l-a ironizat pe Premier sustinand ca el s-a operat la picior, nu a fost la o clinica de dezalcoolizare. continuă pe Antena3

Lovitura de proportii pentru Guvernul Orban. Victor Ponta ar putea vota pentru motiunea de cenzura

Motiunea de cenzura contra Guvernului Orban se voteaza miercuri, pe 5 februarie. Victor Ponta a facut un anunt, chiar cu o zi inainte de acest moment decisiv. Motiunea a fost initiata de catre PSD si UDMR, documentul oficial fiind citit luni in plenul Senatului. Lovitura de proportii pentru Guvernul Orban Victor Ponta ar putea sa .

VICTOR PONTA ANUNTA CA VA VOTA MOTIUNEA PSD: Probabil cei mai multi parlamentari Pro Romania vor vota pentru motiune

Victor Ponta a anuntat, miercuri, cu doua ore inainte de motiune, ca el va vota motiunea de cenzura a PSD si probabil cei mai multi parlamentari Pro Romania vor vota pentru motiune.

Victor Ponta explica de ce Klaus Iohannis nu il poate nominaliza tot pe Orban premier: Cei care nu invata din istorie o repeta

Victor Ponta, liderul PRO Romania, l-a atentionat pe presedintele Klaus Iohannis sa nu faca aceeasi greseala caTraian Basescu in 2009 si sa-l numeasca tot pe Ludovic Orban premier, adaugand ca lucrul acesta ar putea conduce la o criza politica.

Traian Basescu, atac dur la adresa lui Victor Ponta in ziua motiunii de cenzura. Avertisment pentru romani

Astazi in sedinta reunita a celor doua Camere, in Parlamentul Romaniei, se voteaza motiunea de cenzura initiata de PSD si UDMR impotriva actualului Guvern, condus de Ludovic Orban, PSD a pierdut majoritatea in Senat, iar pentru ca actualul Guvernul sa fie demis sunt necesare 233 de voturi. Camera Deputatilor si Senatul se reunesc, miercuri, pentru .

Victor Ponta: Pro Romania sustine motiunea de cenzura

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat, miercuri, dupa intalnirea cu liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, ca el si majoritatea parlamentarilor partidului vor sustine motiunea de cenzura.

Victor Ponta anunta ca va vota pentru demiterea Cabinetului Orban

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat miercuri ca va vota motiunea de cenzura a PSD impotriva Guvernului Orban. Pro Romania are 27 de parlamentari, iar PSD si UDMR au impreuna 234, ceea ce inseamna ca impreuna pot demite guvernul cu 261 de voturi.

Victor Ponta, reactie furibunda dupa ce Guvernul Orban a adoptat ordonante de urgenta pe banda rulanta: Ne miram ca ne ducem toti spre dezastru?

Victor Ponta a avut o reactie acida dupa deciziile surprinzatoare luate de Guvernul Orban in sedinta, in care au fost adoptate 25 de ordonante de urgenta si 31 de hotarari de guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )