Libnet.ro
UNICEF

12:00

Victor Ponta, despre decizia Romaniei de a bloca declaratia UE pe tema mutarii ambasadei SUA: Asa rau n-a mai fost niciodata

B1 B1,
Victor Ponta, despre decizia Romaniei de a bloca declaratia UE pe tema mutarii ambasadei SUA: Asa rau n-a mai fost niciodata

Fostul premier Victor Ponta condamna decizia Romaniei de a bloca o declaratie comuna a UE prin care sa se condamne mutarea Ambasadei SUA de la Tel Aviv la Ierusalim. Ponta spune ca este pentru prima oara cand. continuă pe B1

Victor Ponta, despre achitarea lui Toni Grebla: Romania a luat-o razna in 2015

Fostul premier Victor Ponta a vorbit sambata seara despre achitarea fostului judecator de la Curtea Constitutionala Toni Grebla. Ponta a declarat ca tot ceea ce se intampla acum arata ca.

Victor Ponta si Dan Sova, achitati

Dupa mai multe amanari, magistratii instantei supreme au luat, ieri, decizia in privinta dosarului Turceni - Rovinari: Victor Ponta si Dan Sova au fost achitati, pentru fapte de coruptie, in legatura cu incheierea unor contracte de consultanta, informeaza News. ro. Decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie nu este definitiva, putand fi atacata de catre procurori.

Victor Ponta, prima reactie dupa achitare: O tara in care Kovesi, uncheselii si portocalii sai comit abuzuri

Fostul premier Victor Ponta a avut o prima reactie dupa ce, joi, inalta Curte de Casatie si Justitie l-a achitat in dosarul Turceni- Rovinari. Decizia magistratilor nu este, insa, definitiva. Victor Ponta.

Victor Ponta si Dan Sova, achitati n prima instanta n dosarul Turceni-Rovinari

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, joi, in prima instanta, achitarea lui Victor Ponta si a lui Dan Sova in dosarul Turceni-Rovinari, anunta Mediafax. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata de DNA. Ponta a fost trimis in judecata pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata 17 infractiuni), complicitate la evaziune fiscala, in forma continuata, si spalarea banilor, fapte savarsite in calitate de avocat.

Victor Ponta si Dan Sova, achitati n prima instanta n dosarul Turceni-Rovinari / Laurentiu Ciurel si Laurentiu Graure, achitati si ei / Doar Dumitru Cristea, fost director general al CE Turceni, a primit la 4 ani de nchisoare

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis joi, in prima instanta, achitarea lui Victor Ponta si a lui Dan Sova in dosarul Turceni-Rovinari, anunta Mediafax. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata de DNA. in acelasi dosar au fost achitati si Laurentiu Ciurel, fost director general al Complexului Energetic Rovinari, si Laurentiu Graure, la data faptelor director economic al Complexului Energetic Turceni. UPDATE Fostul premier Victor Ponta a reactionat, pe Facebook, la vestea achitarii sale in prima instanta:Ma bucur ca in Romania se poate face dreptate.

DNA cere 6 ani de inchisoare pentru Victor Ponta si 12 ani pentru Dan Sova, in dosarul Rovinari-Turceni

UPDATE: Ponta si Sova au fost achitati pentru evaziune fiscala. Decizia este in prima instanta. Zi decisiva pentru fostul premier Victor Ponta. inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) ar putea.

Victor Ponta isi afla miercuri sentinta in dosarul Turceni - Rovinari, dupa cinci amanari. Ce pedeapsa cer procurorii DNA

Zi decisiva pentru fostul premier Victor Ponta. inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) ar putea pronunta, joi, in prima instanta, decizia in dosarul Rovinari - Turceni, in care Victor Ponta este.

Reactia lui Tudorel Toader dupa achitarea lui Victor Ponta in dosarul Rovinari - Turceni

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut o reactie sarcastica dupa decizia instantei supreme de a-l achita pe fostul premier Victor Ponta in dosarul Rovinari - Turceni. intrebat ce inseamna aceasta .

Victor Ponta, prima reactie dupa ce a fost achitat in dosarul Rovinari - Turceni

Fostul premier Victor Ponta a postat un mesaj de multumire dupa decizia iCCJ de a-l achita in dosarul Rovinari-Turceni, in care DNA cerea sase ani de inchisoare. Ma bucur ca in Romania se poate face dreptate.

Victor Ponta si Dan Sova, achitati

ACTUALIZARE: Decizia nu este definitiva. ----------- inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, joi, in prima instanta, achitarea lui Victor Ponta si a lui Dan Sova in dosarul Turceni-Rovinari, inforemeaza MEDIAFAX.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )