Libnet.ro
UNICEF

07:30

Bucurestiul este CEL MAI ANTI-MAGHIAR! Kelemen Hunor, declaratii despre AUTONOMIE

B1 B1,
Bucurestiul este CEL MAI ANTI-MAGHIAR! Kelemen Hunor, declaratii despre AUTONOMIE

Kelemen Hunor a spus, joi, la Targu Mures, ca romanii din Transilvania sunt mult mai deschisi fata de maghiari, in comparatie cu bucurestenii. Am vazut ca, dupa 27-28 de ani, romanii din Transilvania. continuă pe B1

UPDATE Rovana Plumb, despre plngerea penala a lui Orban mpotriva lui Dancila: Cel mai josnic gest al opozitiei; PNL - unealta a unor interese oculte / Doina Federovici vorbeste de tentativa de lovitura de stat

Ministrul Rovana Plumb, liderul organizatiei de femei din PSD, acuza PNL ca devine o unealta a unor interese oculte prin plangerea penala depusa astazi de Ludovic Orban impotriva premierului Viorica Dancila, despre care spune ca este cel mai josnic gest al opozitiei. intr-un alt comunicat, vicepresedintele PSD Doina Federovici afirma ca actiunea PNL este tentativa de lovitura de stat.

UPDATE Ce spun liderii PSD despre despre plngerea penala a lui Orban mpotriva lui Dancila: Cel mai josnic gest al opozitiei; interese oculte; tentativa de lovitura de stat; acelasi scenariu ca n 2015

Ministrul Rovana Plumb, liderul organizatiei de femei din PSD, acuza PNL ca devine o unealta a unor interese oculte prin plangerea penala depusa astazi de Ludovic Orban impotriva premierului Viorica Dancila, despre care spune ca este cel mai josnic gest al opozitiei. intr-un alt comunicat, vicepresedintele PSD Doina Federovici afirma ca actiunea PNL este tentativa de lovitura de stat. UPDATE in aceeasi nota comenteaza si alti lideri ai partidului, precum ministrii Mihai Fifor si Carmen Dan.

CURS VALUTAR. Euro este la cel mai mic nivel din ultimele patru luni

Banca Nationala a Romaniei a anuntat marti un curs de referinta de 4,6283 lei/euro, in scadere cu 0,01% fata de nivelul atins luni, acesta fiind cel mai mic nivel din ianuarie pana in prezent. Consiliul.

Cel mai scump iPhone X e un omagiu pentru Tesla si costa cat o masina la mana a doua

Nu cred ca poate afirma cineva ca iPhone X este un telefon ieftin, dar rusii de la Caviar l-au dus la un cu totul alt nivel in editia speciala iPhone X Tesla. Cu un pret de pornire de 1000 de dolari in SUA si aproximativ 5400 lei in Romania, cel mai nou telefon al celor [].

Cel mai scump iPhone X costa cat o masina la mana a doua

Nu cred ca poate afirma cineva ca iPhone X este un telefon ieftin, dar rusii de la Caviar l-au dus la un cu totul alt nivel in editia speciala iPhone X Tesla. Cu un pret de pornire de 1000 de dolari in SUA si aproximativ 5400 lei in Romania, cel mai nou telefon al celor [].

Economisti: Avem un buget public n dezechilibru. Cum poate fi el corectat? Cel mai simplu, prin marirea taxarii!/ O eventuala nationalizare a Pilonul II de pensii ar nsemna ca Statul sa intre n dreptul de proprietate

Riscurile interne tin de majorarile taxelor indirecte. Avem un buget public in dezechilibru. Cum poate fi el corectat? Cea mai simpla modalitate este prin marirea taxarii! Unde anume ar putea fi marita taxarea si sa ai si beneficii cat mai rapid? Pe munca, pe salarii sau prin taxe indirecte. Se discuta acum de sistemul de Pilon II de pensii, probabil acesta va fi primul pas, insa probabil nu va ajunge si atunci vor urma taxe. Cel mai usor de impus sunt taxele pe venituri sau taxe indirecte, sustine Adrian Codirlasu, presedinte CFA si vicepresedinte al Asociatiei Analistilor Financiar-Bancari din Romania, la o conferinta organizata miercuri de Oxygen Events.

Am bifat cel mai puternic salt in clasamentul mondial al antreprenoriatului feminin

Lipsa de iubire din politica ne-a dus la gradul intolerabil de hotie, la gradul revoltator de nerecuperare a prejudiciilor generate bugetului public, considera Andreea Paul, presedintele INACO. Domnia sa a transmis, ieri, prin intermediul unui mesaj video: Toate acestea au condus la lipsa facilitatilor sanitare din gospodariile romanilor si acesta este, sa nu va surprinda, indicatorul economic si social care ne indeparteaza cel mai mult de media europeana. 3 din 10 romani nu au aceste facilitati sanitare de baza acasa si unul din 10 romani nu dispune de serviciile minimale sanitare la care s-ar cuveni sa aiba acces. Stam de 15 ori mai rau decat media europeana.

Cel mai scund roman din istorie a fost calugar la Manastirea Tismana

Un calugar pitic care a trait la Manastirea Tismana, din judetul Gorj, este considerat cel mai scund roman din istorie. Gherasim Cornescu a trait intre anii 1815 -1902. Aceasta era numit Calugarul cel.

Cel mai bun vin rose din 2018

Dupa mai bine de doua ore de degustari in blind, cei 21 de jurati ai Concursului de vinuri Rose, au desemnat Cel mai bun Vin Rose al acestui an. Acesta este, Caii de la Letea apartinand ViaViticola si este obtinut din soiuri de Feteasca Neagra si Pinot Noir din podgoria Sarica Niculitel, conform comunicatului de presa.

Avengers Infinity War a devenit cel mai profitabil film cu super eroi

Foarte multi au fost de parere ca Avengers Infinity War va depasi numeroase recorduri de profitabilitate. Speculatiile au fost confirmate, iar noua creatie Marvel tocmai a devenit cel mai profitabil film cu super eroi. Daca ai dezvoltat o fascinatie teribila pentru filmele din Universul Cinematografic Marvel, este foarte probabil sa fi facut o vizita la [].

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2591 seconds )