Libnet.ro
UNICEF

01:05

Curiozitatile deputatului Corneliu Bichinet: A paradit-o sau nu Portocala pe Andreea Cosma? (VIDEO)

B1 B1,
Curiozitatile deputatului Corneliu Bichinet: A paradit-o sau nu Portocala pe Andreea Cosma? (VIDEO)

A fost din nou circ miercuri in plen. Doamnele din Parlament au reactionat dur dupa ce deputatul Corneliu Bichinet a facut mai multe declaratii scandaloase. De data aceasta tinta alesului PMP a fost Andreea. continuă pe B1

Curiozitatile deputatului Corneliu Bichinet: A paradit-o sau nu Portocala pe Andreea Cosma?

A fost din nou circ miercuri in plen. Doamnele din Parlament au reactionat dur dupa ce deputatul Corneliu Bichinet a facut mai multe declaratii scandaloase. De data aceasta tinta alesului PMP a fost Andreea.

A paradit-o sau nu Portocala? Andreea Cosma a raspuns curiozitatii deputatului Bichinet

Deputatul Corneliu Bichinet a fost in centrul unui scandal in Parlament, dupa ce a afirmat in plen ca are curiozitatii privind relatia dintre Andreea Cosma si fostul procuror Mircea Negulescu, cunoscut ca si.

Bichinet loveste din nou in Parlament. A paradit-o sau nu a paradit-o procurorul Portocala pe Andreea Cosma. Nedumerirea nu e freudiana

Deputatul PMP Corneliu Bichinet a avut un nou discurs iesit din comun, dupa ce a cerut sa afle mai multe detalii despre legatura intre deputata Andreea Cosma si fostul procuror Mircea Negulescu, adica daca aceasta ar fi fost paradita sau nu de fostul magistrat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )