Libnet.ro
UNICEF

13:00

DNA a ajuns la fostele neveste ale lui Calin Popescu Tariceanu. Pe ce s-au dus zeci de mii de euro

Antena3 Antena3,
DNA a ajuns la fostele neveste ale lui Calin Popescu Tariceanu. Pe ce s-au dus zeci de mii de euro

Procurorii au ajuns pana la fostele neveste ale lui Calin Popescu Tariceanu sa ia declaratii in speranta ca il pot prinde cu ceva pe liderul ALDE. Mai mult de doi ani, al doilea om in stat a fost. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu, atac dur la adresa liderului PPE care a criticat Romania din cauza coruptiei: Manfred Weber e un ipocrit

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, l-a acuzat de ipocrizie pe liderul popularilor europeni din Parlamentul European, precizand ca in urma cu trei luni acesta a mers la Budapesta unde s-a afisat alaturi de.

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, intalnire de ultima ora

E fierbere mare in coalitia de guvernare. Calin Popescu Tariceanu a mers miercuri seara in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, dupa ce in urma cu cateva ore a facut anunturi.

Calin Popescu Tariceanu: in Romania nu exista nici un caz de mare coruptie. in Olanda, care ne da sfaturi, o banca a fost amendata cu 900 milioane de euro pentru spalare de bani (VIDEO)

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat miercuri ca in Romania nu exista cazuri de mare coruptie, precizand ca statele care critica tara noastra din cauza acestu fenomen nu pot fi date drept.

Calin Popescu Tariceanu, anunt de ultima ora despre referendum: ALDE nu se va implica in campanie

Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE, a avut un punct de vedere vizavi de referendumul pentru redefinirea familiei. ALDE nu se va implica in campania pentru referendum. Vom recomanda votantilor sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )