Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, declaratii despre legile Justitiei: Nu trebuie sa devenim un exemplu negativ, facand legi pentru ca anumiti conducatori sa scape de dosare

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, declaratii despre legile Justitiei: Nu trebuie sa devenim un exemplu negativ, facand legi pentru ca anumiti conducatori sa scape de dosare

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii de presa, joi dupa-amiaza, la ora 16:00, la Palatul Cotroceni. Biroul de presa al Administratiei Prezidentiale nu a datinformatii despre subiectul. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, dupa intrevederea cu Klaus Iohannis: Am vorbit despre DOSARE

Viorica Dancila a vorbit, joi, in cadrul sedintei de guvern, despre intrevederea pe care a avut-o miercuri cu presedintele Klaus Iohannis, in contextul in care seful statului s-a aratat ingrijorat de.

Iohannis: Prin implicarea exemplara a romanilor, am reusit pana acum sa ferim Legile Justitiei de cele mai nocive modificari / Mesaj pentru PSD-ALDE: Trebuie sa faceti legi pentru Romania, nu pentru a scapa un lider de inchisoare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac extrem de dur la adresa PSD si ALDE, cele doua partide care, de mai bine de un an si jumatate, forteaza modificarea Legilor Justitiei si a Codurilor Penale de o.

Tomac: Parlamentul si CCR trebuie sa tina cont de opinia Comisiei de la Venetia privind legile justitiei

Parlamentul si Curtea Constitutionala trebuie sa tina cont de opinia Comisiei de la Venetia privind legile justitiei, declara la RFI presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac, care a apreciat ca, in caz contrar, se poate vorbi despre un divort politic fata de Europa.

Klaus Iohannis, primele declaratii dupa intalnirea cu Viorica Dancila LIVE TEXT si VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii de presa, joi dupa-amiaza, la ora 16:00, la Palatul Cotroceni. Biroul de presa al Administratiei Prezidentiale nu a datinformatii despre subiectul.

Klaus Iohannis si Viorica Dancila, fata in fata la Palatul Cotroceni: Premierul a fost chemat de presedinte pentru a da explicatii privind amnistia si gratierea (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila se va deplasa miercuri la Palatul Cotroceni unde incepand cu ora 10:30 se va intalni cu Klaus Iohannis dupa ce presedintele a chemat-o pentru a da explicatii despre politicile.

Declaratiile momentului: Presedintele Klaus Iohannis, conferinta de presa la ora 16:00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o conferinta de presa inceaand cu ora 16:00 la Palatul Cotroceni, a anuntat presedintele Klaus Iohannis. Nu au fost anuntate si temele pe care le va aborda Klaus.

intalnirea dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila s-a incheiat

Update:intalnirea dintre presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila s-a terminat. Update:intalnirea dintre presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila a.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea muntelui

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul pentru promulgarea Legii muntelui, conform unui comunicat de presa transmis de Administratia Prezidentiala. Pe 26 iunie, Camera Deputatilor a adoptat cu 245 de.

Klaus Iohannis: Sunt obligat sa promulg Legea organizarii judiciare, dar cer Parlamentului sa o rediscute in toamna

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, ca a finalizat toate caile de atac asupra Legii 304 privind organizarea judiciara si ca este obligat prin Constitutie sa o promulge. Cu toate acestea, el a cerut Parlamentului reluarea discutiilor pe aceasta.

Klaus Iohannis, declaratie de presa, de la ora 16,00

Presedintele Klaus Iohannis sustine joi o declaratie de presa, de la ora 16,00, la Palatul Cotroceni.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )