Libnet.ro
UNICEF

21:02

Viorica Dancila se intalneste astazi cu Erdogan

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila se intalneste astazi cu Erdogan

Premierul Viorica Dancila va efectua astazi o vizita oficiala in Turcia, urmand ca la, ora 19. 00, sa se intalneasca, la Palatul Prezidential, cu presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan. Dancila va participa apoi la semnarea unor documente bilaterale si la declaratii comune. continuă pe Adevărul

VIDEO Viorica Dancila s-a intalnit cu Recep Erdogan. Presedintele turc a vorbit despre cooperarea impotriva persoanelor din Romania care au legaturi cu FETO

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, luni, la Ankara, cu presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan. La finalul convorbirilor, cei doi oficiali au sustinut o declaratie de presa comuna, in cursul careia presedintele turc a spus ca va fi intensificata cooperarea impotriva persoanelor si institutiilor din Romania care au legaturi cu FETO.

Viorica Dancila s-a intalnit, la Ankara, cu presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a fost primit luni de presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, la Complexul Prezidential din Ankara. La sosire, Dancila a fost intampinata de vicepresedintele turc, Fuat.

Ordonanta de urgenta pe legile Justitiei va fi adoptata luni dimineata de Guvern. Viorica Dancila pleaca apoi in Turcia pentru o intalnire cu Erdogan

Guvernul se va reuni luni dimineata, de la ora 9:00, intr-o sedinta extraordinara pentru a adopta o ordonanta de urgenta care sa puna in acord Legile Justitiei cu solicitarile Comisiei de la Venetia. OUG a fost anuntata de Tudorel Toader imediat dupa intalnirea de la Bruxelles cu liderii europeni. Teoretic, Ordonanta n-ar trebui sa prevada amnistie sau gratiere. Dupa sedinta de guvern de luni, Viorica Dancila va pleca intr-o vizita in Orient.

Ordonanta de urgenta pe legile Justitiei va fi adoptata luni dimineata de Guvern. Viorica Dancila pleaca apoi in Turcia, pentru o intalnire cu Erdogan

Guvernul se va reuni luni dimineata, de la ora 9. 00, intr-o sedinta extraordinara, pentru a adopta o ordonanta de urgenta care sa puna in acord Legile Justitiei cu solicitarile Comisiei de la Venetia. OUG a fost anuntata de Tudorel Toader imediat dupa intalnirea de la Bruxelles cu liderii europeni. Teoretic, Ordonanta n-ar trebui sa prevada amnistie sau gratiere. Dupa sedinta de guvern de luni, Viorica Dancila va pleca intr-o vizita in Orient.

Viorica Dancila pleaca din tara in ziua adoptarii OUG pe Legile justitiei: Confirm!

Viorica Dancila pleaca din tara la doar cateva ore dupa adoptarea OUG pe Legile Justitiei, luni dupa amiaza. Premierul va merge in mai multe tari arabe, toata saptamana viitoare, unde va avea o serie.

Consultantul educational Oana Moraru o critica dur pe Viorica Dancila: ce spune limbajul sarac si agramat despre un om

Oana Moraru, consultant educational si fondatoarea Scolii Helikon, critica dur modul de exprimare al premierului Viorica Dancila. Mai exact, expertul in educatie califica limbajul prim-ministrului ca fiind plin de greseli gramaticale, tautologii, si, pe alocuri, lipsit de logica.

Consultantul educational Oana Moraru o critica dur pe Viorica Dancila: Foloseste cel putin 5 tautologii in 10 minute de discurs - si acela planificat anterior

Oana Moraru, consultant educational si fondatoarea Scolii Helikon, critica dur modul de exprimare al premierului Viorica Dancila. Mai exact, expertul in educatie califica limbajul prim-ministrului ca fiind plin de greseli gramaticale, tautologii, si, pe alocuri, lipsit de logica.

Viorica Dancila, amenintata cu noi plangeri penale

Fostul ministru al Muncii din guvernul tehnocrat, Dragos Pislaru, a declaratca Miscarea Romania impreuna ia in calcul o actiune in instanta impotriva premierului Viorica Dancila, dupa ce 13 din cei.

Seism 2018. Viorica Dancila, la Centrul National de Coordonare: Nu am emotii, am incredere in desfasurarea acestui exercitiu

Viorica Dancila a ajuns in urma cu putin timp la Centrul National de Coordonare si Conducere a Interventiei de la Ciolpani. O sedinta a Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta se va des.

EXERCITIU SEISM 2018. Viorica Dancila: Ne va permite sa vedem daca sunt anumite probleme si cum putem inlatura deficientele (VIDEO)

Viorica Dancila s-a deplasat sambata la Ciolpani unde a fost activat Centrul National de Coordonare si Conducere a Interventiei din cadrul exercitiul national SEISM 2018, cel mai mare exercitiu seismic di.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )