Libnet.ro
UNICEF

00:07

Badalau le cere scuze romanilor din Diaspora, inainte de CEx-ul PSD in care risca sa fie suspendat

Antena3 Antena3,
Badalau le cere scuze romanilor din Diaspora, inainte de CEx-ul PSD in care risca sa fie suspendat

Niculae Badalau a declarat, inainte de CEx-ul PSD in care va fi tras la raspundere pentru declaratiile sale privind Diaspora, ca regreta contextul si formularea nefericita si doreste sa isi ceara. continuă pe Antena3

Niculae Badalau, un nou mesaj pentru DIASPORA inainte de CEX-ul PSD in care ar urma sa fie SUSPENDAT (VIDEO)

PSD-istii se reunesc, miercuri, in CEx. Potrivit unor surse politice Niculae Badalau ar urma sa fie suspendat din partid, dupa declaratiile scandaloase la adresa diasporei. As incepe din nou sa imi cer.

Cine este Niculae Badalau. De ce se cere excluderea sa din PSD

Niculae Badalau, liderul PSD Giurgiu, a atras atentia printr-o serie de declaratii controversate, lansate de curand si la adresa romanilor din Diaspora. Spusele publice ale acestuia par sa fi venit la pachet cu cerinta de excludere, din randul social-democratilor. in varsta de 58 de ani, senatorul PSD de Giurgiu a starnit revolta, dupa declaratiile oferite .

Proiectul PMP pentru reprezentarea romanilor din Diaspora in Parlament, adoptat tacit in Senat

Senatul a adoptat tacit un proiect de lege al PMP, ce prevede noi reguli pentru reprezentarea romanilor din Diaspora in Parlament, informeaza Agerpres. Initiatorii sustin ca, in configurarea actuala,.

Niculae Badalau s-a retras din conducerea interimara a PSD

Niculae Badalau s-a retras din conducerea interimara a PSD, dupa declaratiile salereferitoare la diaspora. Senatorul PSD Nicolae Badalau a spus, vineri, comentand intentia de a creste numarul de.

Klaus Iohannis, anunt despre romanii din Diaspora, in plenul Parlamentului. Ce masuri vrea sa ia

Astazi, in plenul Parlamentului Romaniei, Klaus Iohannis, Presedintele Romaniei, a avut cateva declaratii politice legate de romanii din diaspora. Klaus Iohannis, anunt despre romanii din Diaspora, in plenul Parlamentului. Apelul public facut de Presedintele Romaniei de astazi, din Parlamentul Romaniei a avut ca subiect principal romanii din diaspora si numarul reprezentantilor acestora in cele doua .

Cumparaturile romanilor din supermarket, clasificate: pe ce loc este berea, dar legumele

Desi mergem foarte des la cumparaturi si fiecare dintre noi prefera alte branduri sau categorii de produse, cand calculezi o medie, preferintele romanilor in materie de cheltuieli sunt foarte clare. RetailZoom a publicat de curand un studiu citat de Agerpres care transforma intr-un clasament cat se poate de clar preferintele romanilor pentru cumparaturile din retail.

Niculae Badalau s-a retras din conducerea PSD

Social-democratul Niculae Badalau si-a anuntat, miercuri, in cadrul Comitetului Executiv National al.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2477 seconds )