Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cristoiu traduce declaratiile lui Ciolacu: PSD va vota prelungirea starii de alerta, a spus indirect seful partidului

Antena3 Antena3,
Cristoiu traduce declaratiile lui Ciolacu: PSD va vota prelungirea starii de alerta, a spus indirect seful partidului

Jurnalistul Ion Cristoiu sustine, intr-un comentariu pe blogul sau, ca PSD va vota prelungirea starii de alerta, explicand acest lucru prin nuantele din declaratiile aparent contradictorii ale liderului social-democrat, Marcel Ciolacu. continuă pe Antena3

Ciolacu: PSD nu voteaza prelungirea starii de alerta Ce masuri si restrictii propun social-democratii

Presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a anuntat joi, la finalul sedintei Biroului Politic ca parlamentarii partidului nu vor vota prelungirea starii de alerta care va fi propusa de Guvern. Ciolacu spune ca PSD va propune introducerea unei stari intermediare, cu masuri clare de protectie pentru cetateni pe o perioada de 10-15 zile. Consens politic intre PSD-PNL pe proiectul de lege privind prelungirea mandatelor alesilor locali USR si Pro Romania fac opinie separata.

Marcel Ciolacu: Parlamentul nu va vota prelungirea starii de alerta

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a confirmat, marti seara, la Antena 3, ca PSD nu va vota prelungirea starii de alerta.

Ciolacu: PSD nu voteaza prelungirea starii de alerta cum a fost in ultima luna

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, ca exclude varianta ca partidul sau sa voteze o prelungire a starii de alerta in forma ultimelor 30 de zile.

Ciolacu: PSD este de acord ca alegerile locale sa se desfasoare pe 27 septembrie

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, la finalul sedintei Biroului Permanent National BPN) ca este de acord cu data de 27 septembrie pentru alegerile locale. Sfarsitul lunii septembrie convine ambelor partide politice, PSD pentru ca isi poate conserva in mare parte mandatele alesilor locali iar PNL limiteaza astfel efectul asupra procentelor sale care va fi generat de criza economica. Consens politic intre PSD-PNL pe proiectul de lege privind prelungirea mandatelor alesilor locali USR si Pro Romania fac opinie separata.

MARCEL CIOLACU: PSD nu va ataca un eventual OUG pentru impozitarea pensiilor

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni seara, ca banii pentru dublarea alocatiilor pot veni din impozitarea pensiilor speciale, iar daca Guvernul Orban va emite o ordonanta de urgenta in acest sens, PSD nu o va ataca la Curtea Constitutionala, informeaza Agerpres. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )