Libnet.ro
UNICEF

09:15

Declaratiile de avere, depuse in format electronic. Legea a fost promulgata

Adevărul Adevărul,
Declaratiile de avere, depuse in format electronic. Legea a fost promulgata

Declaratiile de avere si cele de interese vot fi depuse in format electronic, legea fiind promulgata de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, anunta Administratia Prezidentiala. continuă pe Adevărul

Legea privind completarea si depunerea declaratiilor de avere in format electronic, promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea care prevede ca incepand cu anul 2022 declaratiile de avere si de interese trebuie completate si depuse in format electronic.

Alegeri locale in vreme de pandemie: Dosarele de candidatura se pot depune si in format electronic Semnaturile de sustinere se pot strange si prin e-mail - proiect AEP

Candidaturile pentru alegerile locale prevazute pentru 27 septembrie pot fi depuse si in format electronic. De asemenea, va exista o singura lista de sustinatori pentru primar si consilieri locali si una pentru consilierii judeteni si pentru presedintele consiliului judetean, iar sustinerea pentru o anumita candidatura poate fi exprimata si prin e-mail, in contextul pandemiei de COVID-19, potrivit unui proiect de hotarare al Autoritatii Electorale Permanente.

A fost promulgata legea care asigura, la cerere, o tableta oricarui profesor sau elev

Legea prin care Ministerul Educatiei va asigura la cerere fiecarui elev si profesor laptop sau tableta pentru educatia online a fost promulgata de presedintele Romaniei, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Promulgarea vine in contextul in care Guvernul si implicit Ministerul Educatiei nu sustin acest act normativ, scrie Jurnalul de Prahova.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2819 seconds )