Libnet.ro
UNICEF

06:45

Gabriela Firea, pe santierul din Glina: Va fi cea mai mare statie de epurare a apelor uzate din sud-estul Europei. Protectia mediului nu e o joaca (VIDEO)

B1 B1,
Gabriela Firea, pe santierul din Glina: Va fi cea mai mare statie de epurare a apelor uzate din sud-estul Europei. Protectia mediului nu e o joaca (VIDEO)

Gabriela Firea a afirmat ca la Glina se va afla cea mai mare statie de epurare apelor uzate din sud-estul Europei si primul incinerator de namol din tara. Primarul General al Capitalei a facut declaratiile chiar. continuă pe B1

Cea mai mare captura din 2020. Surpriza! Unde erau comercializate cele cinci tone de tutun periculos, confiscate de politisti

Perchezitiile au inceput luni dimineata, in acelasi timp in Bacau, Ilfov, Ialomita, Calarasi, Prahova, Satu Mare si Bucuresti. Politistii banuiesc ca reteaua ar fi fost coordonata de o familie din Calarasi. De la achizitionarea tutunului si pana la comercializrea acestuia prin firme de curierat sau online, totul era pus la punct in cel mai mic detaliu.

Facebook, penalizata financiar de giganti: de ce si-au retras reclamele de pe cea mai mare platforma online

Facebook refuza deja de cativa ani sa faca vreo schimbare radicala legata de oceanul de dezinformare, rasism, ura sau stiri false pe care le serveste in fiecare zi catorva milioane de.

Declaratia neasteptata a unui reputat medic din Romania: Riscul sa iei COVID din Grecia e mai mare decat la noi in tara

Seful Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara vine cu o marturisire inedita. Cristian Oancea anunta ca romanii care merge in Grecia sau Bulgaria au sanse mai mari sa ia coronavirus decat cei care isi fac vacanta in tara.

Compania romaneasca de jocuri video Amber a inregistrat cea mai buna cifra de afaceri din istoria sa in 2019

Amber a raportat pentru anul 2019 cea mai mare cifra de afaceri din istoria acesteia: 57,85 milioane Lei 13. 65 milioane de dolari). Marja de profit a companiei in 2019 a fost de 12%,.

Cel mai mare porumbel din lume este si cel mai frumos: cat de spectaculoasa este specia

Porumbelul incoronat Victoria sau Victoria Crowned Pigeon este cel mai spectaculos exemplar din aceasta familie de pasari pe care, in cea mai mare parte a anului, le intalnesti pe toate.

CORONAVIRUS |Cehia: Cel mai mare numar zilnic de infectari din ultimele doua luni

Republica Ceha a raportat cea mai mare crestere in cazurile de coronavirus dupa mai bine de doua luni, cu mai multe centre in care boala se raspandeste rapid, a declarat sambata ministrul.

Florin Citu: Trecem prin cea mai dificila perioada pentru economie din ultima suta de ani. Chiar si asa, vom creste pensiile (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, pentru B1 TV, ca lumea se confrunta acum cu cea mai mare criza economica din ultima suta de ani. Asta pentru ca nu s-a mai intamplat pana acum ca doua crize.

GABRIELA FIREA: Lucrarile la Statia de epurare Glina au avansat foarte mult, s-a lucrat in ritm alert

Lucrarile la Statia de epurare Glina au avansat foarte mult, incineratorul de namol fiind finalizat in proportie de aproape 90%, a afirmat, astazi, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Gabriela Firea: Este o rusine nationala faptul ca Bucurestiul nu are o centura in acest moment

Gabriela Firea a fost prezenta la inaugurarea unei parcari ultramoderne din sectorul 4 al Capitalei, mai exact in zona Piata Sudului, unde a facut declaratii. Primarul general al Capitalei spune ca, in ciuda eforturilor de a contribui la finalizarea numeroaselor proiecte pentru fluidizarea traficului in Capitala, faptul ca lucrarile la centura ocolitoare a Capitalei nu sunt sustinute da totul peste cap.

Gabriela Firea: Liviu Dragnea le spunea colegilor ca vreau sa-i iau partidul si sa candidez la alegerile prezidentiale. Am fost considerata un pericol (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, despre relatia sa cu Liviu Dragnea din perioada in care acesta se afla la conducerea PSD. Firea a sustinut ca i.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )