Libnet.ro
UNICEF

09:30

Marcel Vela, deloc impresionat de declaratiile lui Arafat: Eu sunt liberal si respect opiniile tuturor referitoare la libera circulatie Seful DSU spunea ca pleaca din tara daca va fi demis

B1 B1,
Marcel Vela, deloc impresionat de declaratiile lui Arafat: Eu sunt liberal si respect opiniile tuturor referitoare la libera circulatie Seful DSU spunea ca pleaca din tara daca va fi demis

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, nu este impresionat de declaratiile lui Raed Arafat ca va pleca din tara daca va fi dat afara de la sefia Departamentului pentru Situatii de Urgenta, scrie. continuă pe B1

Ministrul Marcel Vela il ataca pe Raed Arafat: Nu este centrul universului

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, luni, ca exista un audit la nivelul tuturor structurilor MAI, inclusiv la Departamentul pentru Situatii de Urgenta, si a spus ca aceasta evaluare este la baza unor decizii care pot sa-l implice si pe Raed Arafat, seful acestui departament.

Marcel Vela, ministrul de Interne: La fel ca restul armelor, DSU va fi suspus unui audit general, nu Arafat personal. Vor fi investigate atat interventiile slabe, cat si achizitiile (VIDEO)

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a subliniat ca Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta si Departamentul pentru Situatii de Urgenta vor fi supuse unui audit general, si nu Raed Arafat pe.

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela: Evaluam intregul Inspectorat General; nu este domnul Arafat centrul universului

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, luni, ca exista un audit la nivelul tuturor structurilor MAI, inclusiv la Departamentul pentru Situatii de Urgenta, si a spus ca aceasta evaluare este la baza unor decizii care pot sa-l.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a facut anuntul oficial. Primele informatii dupa desecretizarea dosarului 10 august

Se fac demersuri in dosarul din 10 august! Marcel Vela, ministru al Afacerilor Interne, a facut primele informatii dupa desecretizarea dosarului in cauza. Se cauta vinovati si se doreste adevarul pentru cei din diaspora si toti cei care au tinut piept violentelor oamenilor legii. Marcel Vela, ministrul de Interne, anunt dupa desecretizarea dosarului 10 august .

Marcel Vela, despre noul sau consilier: Traian Berbeceanu, un specialist in destructurarea retelelor infractionale Ministrul promite o operatiune de amploare marti (VIDEO)

Traian Berbeceanu, noul sef de cabinet al ministrului de Interne, este un specialist in destructurarea retelelor infractionale, a afirmat Marcel Vela, titular portofoliului, in direct pe B1 TV. Pentru ca si.

Marcel Vela: Unii demnitari confunda institutia pe care o reprezinta cu propria firma sau proprietate. in astfel de situatii, legea isi va spune cuvantul

Unii demnitari confunda pe care o reprezinta cu propria firma sau proprietate, a avertizat ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, precizand ca aceste practici trebuie sa se opreasca, informeaza.

Anomaliile gasite la Inspectoratele judetene de Politie. Marcel Vela: Au fost tolerate de-a lungul anilor inclusiv de ministri

Marcel Vela, ministrul de Interne, a declarat ca verificarile facute la Inspectoratele de Politie judetene au scos la iveala anomalii, una dintre acestea fiind promovarea in functii a unor politisti cu c.

Marcel Vela, mesaj pentru Jandarmerie privind mitingul din 10 august: Astept o solutie finala si anuntul ca s-a desecretizat tot. Daca nu, consecintele vor fi pe masura

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat ca asteapta, din partea Jandarmeriei, pana vineri seara, depunerea la dosarul procurorilor a comunicatiilor realizate prin statii de catre jandarmi in.

Marcel Vela, ultimatum pentru Jandarmerie pentru desecretizarea convorbirilor din 10 august

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, spune ca, pana vineri dupa-amiaza, convorbirile purtate de Jandarmeria Bucuresti in 10 august 2018, cand a avut loc protestul care s-a soldat cu violente, nu au fost desecretizate, ministrul precizand ca in functie de motivele intarzierii sau amanarii se vor lua decizii in consecinta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )