Libnet.ro
UNICEF

11:30

Nicusor Dan, atac la Gabriela Firea: Stie sa spuna doar sunt sabotata. De fapt, e doar incompetenta

Adevărul Adevărul,
Nicusor Dan, atac la Gabriela Firea: Stie sa spuna doar sunt sabotata. De fapt, e doar incompetenta

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a criticat-o joi pe Gabriela Firea despre care spune ca este sabotata de propria neputinta, aluzie la declaratiile din ulrima vreme a primarului care s-a plans ca este sabotata. PSD a umplut administratia Capitalei cu politruci. Acesta este adevaratul sabotaj, a adaugat Nicusor Dan. continuă pe Adevărul

Batalia pentru Primaria Bucuresti: Nicusor Dan vorbeste la HotNews LIVE, joi, de la 12.00, despre lupta cu Gabriela Firea si solutiile pentru Capitala

Nicusor Dan, candidatul PNL-USR la Primaria Capitalei, este invitat joi, de la ora 12. 00, la interviurile HotNews LIVE. Care este strategia prin care vrea s-o invinga pe Gabriela Firea? Care sunt solutiile pentru Bucuresti? Ce ii reprosesaza Gabrielei Firea dupa 4 ani? Sunt cateva dintre intrebarile la care Nicusor Dan va raspunde. Cititorii HotNews. ro ii pot pune intrebari invitatului, folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele continand injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate.

Nicusor Dan: Primarul general Gabriela Firea a trimis un om demis cand a luat foc un tramvai sa investigheze un troleibuz in flacari

Nicusor Dan sustine ca seful Corpului de control al Primariei Capitalei, Dumitru Catana, care a fost trimis de primarul general Gabriela Firea la Societatea de Transport Bucuresti sa investigheze cazul.

Nicusor Dan: Omul dat afara de la RATB in 2017, cand a luat foc un tramvai, trimis de Firea sa investigheze de ce a luat foc un troleibuz in 2020

Primarul general Gabriela Firea l-a trimis pe seful Corpului de control al Primariei sa investigheze de ce a luat foc un troleibuz, duminica, in centrul orasului. Seful Corpului de control este Dumitru Catana, fost Presedinte al Consiliului de Administratie al RATB actualul STB), pe care Gabriela Firea l-a demis in august 2017, cand tramvaiul 25 a luat foc, explica Nicusor Dan.

Nicusor Dan: Gabriela Firea tot mandatul asta a plans. Un primar plangacios

Candidatul dreptei pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a sustinut luni o conferinta de presa in care a facut un bilant al vehiculelor de transport din Bucuresti dupa ce ieri un troleibuz STB a luat foc pe un bulevard din centrul Capitalei. Acesta a vorbit si de incidentul de la ultima conferinta de presa, bruiata grobian de viceprimarul Aurelian Badulescu, precizand ca primarul General nu s-a delimitat de acest gest.

Nicusor Dan, critici la adresa Gabrielei Firea: Testarea bucurestenilor, o comedie a erorilor

Nicusor Dan, candidat al PNL si USR pentru Primaria Capitalei, o critica pe Gabriela Firea pentru demersul inceput privind testarea in masa a bucurestenilor.

Reactia lui Nicusor Dan dupa demararea proiectului Gabrielei Firea, de testare pentru Covid-19 a bucurestenilor pe Arena Nationala

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL la Primaria Bucuresti,reactioneazadupa ce in Capitala a fost demarat proiectul Sunt imun la Covid prin care primariaa inceput, pe Arena.

Nicusor Dan, despre mandatul Gabrielei Firea in Bucuresti: Extrem de putine investitii in transportul public. Situatia e dezastruoasa pe achizitia din fonduri europene (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul PNL-USR la Primaria Capitalei, a sustinut o conferinta de presa chiar la Depoul Vatra Luminoasa, in care a vorbit despre situatia dramatica in care se gaseste transportul.

Nicusor Dan, despre testarea Covid-19 derulata de Primaria Capitalei: O comedie a erorilor

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR la Primaria Capitalei, spune ca testarea bucurestenilor derulata incepand de miercuri, la initiativa Gabrielei Firea, este inutila si reprezinta o comedie a erorilor .

Gabriela Firea, reactie exploziva dupa ce DSP a blocat testarea populatiei pentru COVID-19: Ministerul Sanatatii nu vrea ca romanii sa afle realitatea

Vesti triste in aceasta dimineata. Primaria Muncipiului Bucuresti a anuntat in urma cu putin timp blocarea testarii de tip anticorpi de catre ministerul Sanatatii, prin intermediul Directiei de Sanatate Publica. Gabriela Firea avertizeaza autoritatile responsabile ca va depune plangere penala. Gabriela Firea, tuna si fulgera dupa oprirea testelor de tip anticorpi Primaria Capitalei a inceput .

Gabriela Firea: Depunerea unei motiuni de cenzura la adresa Guvernului actual este necesara

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea PSD), a declarat ca depunerea unei motiuni de cenzura la adresa Guvernului Orban este un lucru imperios necesar, dar ca trebuie sa ne sfatuim cu totii care este momentul optim pentru depunerea motiunii pentru ca si ea sa treaca. Firea a precizat ca acesta este punctul sau de vedere, nu si al formatiunii pe care o reprezinta, precizeaza News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )