Libnet.ro
UNICEF

01:05

Olguta Vasilescu, arunca bomba la adresa USR: Propune guvernului taieri de pensii si salarii!

Antena3 Antena3,
Olguta Vasilescu, arunca bomba la adresa USR: Propune guvernului taieri de pensii si salarii!

Olguta Vasilescu a criticat USR-ul pentru declaratiile facute de Claudiu Nasui, care a afirmat ca dupa decizia Standard Poors, care a revizuit perspectiva ratingului de tara al Romaniei la negativa, ar trebui sa se ia masuri in ceea ce priveste cheltuielile. continuă pe Antena3

Lia Olguta Vasilescu desfiinteaza actualul Guvern. Te uiti in oglinda si iti dai palme!

Lia Olguta Vasilescu a lansat o noua serie de atacuri la adresa Guvernului condus de Ludovic Orban, dupa ce Ministerul de Finante a publicat un proiect de lege pentru aprobarea unor plafoane fiscal-bugetare pe anul 2020, in care se precizeaza ca datoria guvernamentala va ajunge la 45% din PIB. Lia Olguta Vasilescu: Care ziceai ca .

Olguta Vasilescu, cutremur in administratia locala din Craiova: Au reprosat calitatea serviciilor si mi-au solicitat masuri

Olguta Vasilescu vine cu critici dure la adresa administratiei locale craiovene. Fostul ministru al Muncii a marturisit intr-o postare pe Facebook, ca nu este multumita de serviciile pe care administratia locala le ofera craiovenilor, in ultima perioada, motiv pentru care a solicitat primarului si consilierilor locali PSD sa ia masuri urgente.

in ce functie importanta a fost numit cumnatul Liei Olguta Vasilescu. Fratele lui Claudiu Manda va primi 9000 de lei pe luna

S-a plans de activitatea unor regii din Craiova, sefii au fost schimbati din functie, iar modificarea a fost echitabila pentru Olguta, caci cumnatul sau s-a incadrat pe un post important. Ce calitate are acum fratele lui Claudiu Manda? in ce functie importanta a fost numit cumnatul Liei Olguta Vasilescu? Lia Olguta Vasilescu, deputat PSD, s-a .

Lia Olguta Vasilescu, atac virulent la Rares Bogdan: Mitocanul suprem al politicii romanesti. Vezi ca ti s-a sters rujul si s-ar putea ca unii chiar sa te ia drept mascul

Lia Olguta Vasilescu l-a atacat pe Rares Bogdan, intr-o postare pe Facebook, despre care spune ca este mitocanul suprem al politicii romanesti.

Olguta Vasilescu, dupa ce Raed Arafat a fost apostrofat la aeroport: Cand PNL trimite retarzii sa ii rezolve treaba murdara (VIDEO)

Lia Olguta Vasilescu PSD), fost ministru al Muncii, a avut o reactie dura, pe Facebook, dupa ceRaed Arafat a fost apostrofat de protestatarul Marian Ceausescu, pe aeroportul din Bruxelles. Cand.

Lia Olguta Vasilescu, dupa anuntul scumpirii carburantilor: Cand prostia nu doare, ci loveste crunt

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a reactionat la vestea ca de anul viitor carburantii se vor scumpi din nou.

Lia Olguta Vasilescu: A inceput telejustitia! Trebuie acoperita si cresterea varstei de pensionare cu ceva!

Lia Olguta Vasilescu a reactionat dupa descinderile procurorilor la sediul PSD Arad.

Olguta Vasilescu: Ce se ascunde sub proiectul inghetarii salariilor demnitarilor

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu considera ca inghetarea salariilor demnitarilor aminteste de ceea ce a facut PDL pe vremuri.

Ilie Nastase arunca bomba dupa ce Iohannis a decis sa retraga ordinul Steaua Romaniei persoanelor condamnate: Altul care a furat sase case si nu e penal!

Ilie Nastase a venit cu un atac exploziv la adresa lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a anuntat ca va retrage toate decoratiile primite de-a lungul anilor de persoane condamnate penal.

USR cere Guvernului Orban sa dea OUG de anulare a pensiilor speciale pentru fostii primari

Deputatul USR Ionut Mosteanu ii cere premierului Ludovic Orban sa aiba in vedere Ordonanta 572019 privind Codul Administrativ si ca pana la finalul anului sa dea o ordonanta de urgenta prin care sa abroge articolul prin care sunt acordate pensii speciale fostilor primari.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )