Libnet.ro
UNICEF

14:30

PSD Brasov cere excluderea din partid a lui Nicolae Badalau: PSD nu se va putea reforma cu adevarat atat timp cat astfel de derapaje sunt acceptate

Adevărul Adevărul,
PSD Brasov cere excluderea din partid a lui Nicolae Badalau: PSD nu se va putea reforma cu adevarat atat timp cat astfel de derapaje sunt acceptate

Organizatia Judeteana PSD Brasov cere excluderea din partid a lui Nicolae Badalau, dupa afirmatiile acestuia legate de romanii din stranatate. Consideram ca incalificabile declaratiile facute de Nicolae Badalau si nu sustinem un astfel de limbaj la adresa cetatenilor romani din strainatate. ) PSD nu se va putea reforma cu adevarat atat timp cat astfel de derapaje sunt acceptate, spun reprezentantii PSD Brasov. continuă pe Adevărul

PSD Brasov cere excluderea Niculae Badalau din Partidul Social Democrat

Organizatia Judeteana a Partidului Social Democrat Brasov cere excluderea din partid a lui Niculae Badalau, dupa afirmatiile acestuia legate de romanii din strainatate. PSD Brasov afirma ca derapajele de acest tip nu pot fi acceptate.

PSD Brasov cere excluderea lui Nicolae Badalau din partid

PSD Brasov cere excluderea lui Nicolae Badalau din partid, din cauza declaratiilor legate de romanii care muncesc si traiesc in diaspora: Reformarea PSD nu se face cu declaratii defaimatoare la adresa romanilor din tara sau din strainatate.

Scandal urias pe scena politica! Organizatia judeteana a PSD Brasov cere excluderea lui Niculae Badalau

Dupa declaratiile socante facute de Niculae Badalau,Organizatia Judeteana a PSD Brasov cere excluderea acestuia din partid. Anuntul a fost facut de fostul ministru si presedintele PSD Brasov.

PSD Brasov cere excluderea lui Niculae Badalau din partid, dupa derapajul grosolan: Fetitele alea sunt victime care au nevoie de ajutor, nu de declaratii defaimatoare

PSD Brasov, organizatie condusa de senatorul Marius Dunca, a cerut ca Niculae Badalau sa fie exclus din partid, dupa ce seful filialei social-democrate de Giurgiu a insinuat ca majoritatea romanilor de peste.

Liderul PSD Brasov: Cred ca ar trebui si o regandire a culorii partidului, dar trandafirii trebuie pastrati

Presedintele PSD Brasov, Marius Dunca, a declarat vineri ca este necesara o discutie pe tema rebranduirii partidului, personal fiind de parere ca ar trebui regandita culoarea formatiunii, declaratia sa venind intr-o perioada in care, dupa infrangerea la prezidentiale, in interiorul formatiunii s-a discutat inclusiv de schimbarea numelui partidului.

Liderul PSD Brasov propune schimbarea CULORII PARTIDULUI Dunca spune insa ca trandafirii trebuie pastrati

Liderul PSD Brasov, Marius Dunca, propune schimbarea culorii partidului, ca solutie pentru iesirea din criza. Liderii de la Bucuresti au vorbit inca de la inceputul saptamanii despre schimbarea numelui si.

Tensiune in PNL. Zeci de primari ameninta cu demisia din partid

Zeci de primari liberali din judetul Botosani ameninta cu demisia din partid, in cazul in care viitorul prefect al judetului Botosani nu va fi desemnat de Partidul National Liberal PNL), ci de o alta.

Scandal la JOCURILE OLIMPICE 2020: Seful Agentiei antidoping americane cere EXCLUDEREA tuturor sportivilor rusi

Seful Agentiei antidoping din Statele Unite USADA), Travis Tygart, a cerut marti ca Agentia Mondiala Antidoping AMAWADA) sa nu autorizeze niciun sportiv rus sa participe la Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo,.

Consilier Judetean PSD, despre degringolada din partid: Ma tem ca o sa avem soarta taranistilor

Consilierul judetean al PSD Timis Mihai Ritivoiu a scris, intr-o postare pe Facebook, ca se teme ca PSD va avea soarta taranistilor si catalogheaza Comitetul Executiv de marti seara ca fiind o impingere.

ştiri din Politica

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2154 seconds )