Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ana Birchall, BIOGRAFIE. Cine este propunerea pentru vicepremier pentru implementarea Afacerilor europene

Antena3 Antena3,
Ana Birchall, BIOGRAFIE. Cine este propunerea pentru vicepremier pentru implementarea Afacerilor europene

Ana Birchall, BIOGRAFIE. Social-democrata Ana Birchall, ministru delegat pentru Afaceri Europene in Guvernul Grindeanu, are 43 de ani, iar de 11 ani este membru PSD. Ana Birchall s-a nascut in 30 au. continuă pe Antena3

Teodor Melescanu, BIOGRAFIE. Cine este noul ministru propus pentru Afaceri Externe

Teodor Melescanu, diplomat de cariera, fost ministru de Externe si al Apararii, fost interimar la Justitie, fost presedinte de partid si candidat la Presedintie, este propus acum ministru al Afacerilor Externe.

Petre Daea, BIOGRAFIE. Cine este ministrul propus al Agriculturii

Petre Daea, BIOGRAFIE. Petre Daea este propunerea PSD pentru ocuparea portofoliului de la Ministerul Agriculturii. Petre Daea, BIOGRAFIE. Petre Daea este nascut la 2 noiembrie 1949, acesta detinand trei.

Carmen Daniela Dan, BIOGRAFIE. Cine este noul ministru propus al Ministerului de Interne

Senatorul PSD Carmen Daniela Dan este posibila propunere pentru functia de ministru de Interne. Carmen Daniela Dan s-a nascut la 9 octombrie 1970, in Bucuresti. in anul 1989, aceasta a absovit Liceul de.

Lia Olguta Vasilescu, BIOGRAFIE. Cine este ministrul propus al Muncii

Lia Olguta Vasilescueste o politicianaromana, membra aPartidului Social Democrat, din decembrie 2007, cand a parasitPartidul Romania Mare. Lia Olguta Vasilescu a demisiona.

Cine este actorul George Ivascu, propunerea PSD pentru Ministerul Culturii - Biografie

George Ivascu, propus de PSD pentru functia de ministru al Culturii, este actor, regizor, dar si manager si fondator al Teatrului Metropolis din Bucuresti, fiind un sustinator si.

Ana Birchall, propusa vicepremier, a fost ministru in Cabinetul Grindeanu si este probabil cel mai bogat membru al Cabinetului

Ana Birchall, propusa vicepremier pentru parteneriate strategice in Cabinetul Dancila, a fost ministru delegat pentru Afaceri Europene in Guvernul Grindeanu, a fost consiliera lui Mircea Geoana, pe vremea cand acesta era ministru de Externe, si a lui Victor Ponta, cand fostul lider al PSD era prim-ministru.

Cine este Bogdan Cojocaru, propunerea PSD pentru functia de ministru la Comunicatii

Bogdan Petru Cojocaru este in acest moment seful organizatiei de Tineretului Social Democrat Iasi, dar si consilier judetea PSD. Potrivit ultimei declaratii de avere, Cojocaru.

Cine este Bogdan Trif, propunerea pentru Ministerul Turismului

Bogdan Trif este presedintele interimar al filialei PSD Sibiu si propunerea pentru Ministerul Turismului. S-a nascut in 28 aprilie 1977, are 41 de ani si este casatorit. Bogdan Trif ocupa acum.

Cine este Anton Anton, propunerea PSD-ALDE pentru Ministerul Energiei

Anton Anton, noua propunere a PSD-ALDE pentru ministerul Energiei, s-a nascut pe 22 decembrie 1949, la Timisoara. A mai indeplinit functia de ministru al Educatiei, Cercetarii si.

Cine este Paul Stanescu, propunerea pentru ministrul Dezvoltarii

Vicepremierul si ministrul Dezvoltarii, Paul Stanescu, ar urma sa preia conducerea interimara a Guvernului, conform celor mai recente informatii. Cine este Paul Stanescu. in varsta de 60 de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )