Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ludovic Orban i-a adresat premierului Viorica Dancila o scrisoare pe tema aderarii la zona euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ludovic Orban i-a adresat premierului Viorica Dancila o scrisoare pe tema aderarii la zona euro

Presedintele PNL, Ludovic Orban, i-a transmis premierului Viorica Dancila o scrisoare deschisa in care anunta ca senatorul Florin Citu a fost delegat pentru grupul de lucru al Guvernului pentru adoptarea monedei euro, dar pentru o perioada de sase luni, aratand ca in acest termen asteapta un plan de masuri credibile din partea Executivului. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban, scrisoare pentru Dancila: Nu avem incredere ca guvernul PSD-ALDE este pregatit sa inceapa cu adevarat procesul de aderare la zona Euro

Presedintele PNL, Ludovic Orban,i-a trimis o scrisoare premierului Viorica Dancila, si i-a spus ca economia din Romania nu e pregatita pentru aderarea la zona euro. in contextul mentinerii.

Ludovic Orban, atac la Viorica Dancila:Demersul pe care il faceti este unul pur propagandistic

Presedintele PNL, Ludovic Orban, s-a aratat surprins de invitatia premierului Viorica Dancila privind desemnarea unui premier in grupul de lucru al Guvernului Romaniei pentru adoptarea monedei Euro. Acesta a.

Ludovic Orban: Legea salarizarii unitare a creat grave discriminari

Liderul PNL, Ludovic Orban, a reactionat dupa intalnirea de la Cotroceni dintre presedintele Klaus Iohannis, premierul Viorica Dancila si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. El a afirmat marti ca.

Viorica Dancila, subiect de viral. PNL s-a lasat de opozitie si face meme

Nu mai e de mult timp o noutate ca in PSD s-a adunat o mare de agramati si analfabeti. Deja gafele si exprimarile acestora nu te mai sperie, ci te amuza, desi nu ar trebui. Pe Viorica Dancila, premierul Romaniei, o stii. Ca abia leaga cateva cuvinte corecte si care sa aiba sens, si asta [].

Viorica Dancila le-a cerut ministrilor sa clarifice situatia platii in avans a salariilor

Premierul Viorica Dancila le-a cerut, astazi, ministrilor de resort sa ofere clarificari cu privire la plata, inainte de Sarbatorile pascale, a salariilor pentru personalul din sistemul bugetar, precizand ca Ministerul de Finante a creat cadrul legal in acest sens, dar si despre motivul pentru care pensiile vor fi distribuite ca de obicei, informeaza Agerpres.

Viorica Dancila da vina pe ministri pentru scandalul neplatii salariilor si pensiilor inainte de Paste (VIDEO)

In plin scandal privind neplata salariilor din educatiei si a pensiilor inainte de Paste, premierul Viorica Dancila a mutat toata responsabilitatea la ministri, cerandu-le acestora sa iasa public si sa.

Viorica Dancila: Se lucreaza la un pachet privind Pilonul II de pensii

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, ca se lucreaza la un pachet privind Pilonul II de pensii si a spus ca va prezenta mai multe detalii cand va fi gata.

Ludovic Orban: Cleptomani comunisti. Peste sase milioane de romani vor ramane fara pensia suplimentara

Liderul PNL Ludovic Orban a acuzat, miercuri, guvernul PSD-ALDE ca ar vrea sa nationalizeze banii din Pilonul II de pensii. intr-o postare pe Facebook, acesta vorbeste despre reducerea procentului de contributie la pensia privata.

Ludovic Orban: Cleptomani comunisti. Vor sa nationalizeze banii din Pilonul II de pensii. Peste sase milioane de romani vor ramane fara pensia suplimentara

Liderul PNL Ludovic Orban a acuzat, miercuri, guvernul PSD-ALDE ca ar vrea sa nationalizeze banii din Pilonul II de pensii. intr-o postare pe Facebook, acesta vorbeste despre reducerea procentului de contributie la pensia privata si despre o posibila modificare a legii pensilor care sa ii determine pe romani sa nu mai contribuie la Pilonul II de pensii, ramanand astfel fara pensia suplimentara in ciuda contributiilor.

Ludovic Orban: Cleptomani comunisti vor sa nationalizeze banii din pilonul II de pensii

Liderul PNL, Ludovic Orban, lanseaza un atac extrem de dur la adresa Guvernului, in scandalul legat de pilonul II de pensii. El acuza Executivul ca doreste nationalizarea banilor din pilonul II de pensii pentru.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )