Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ministrii din al treilea guvern PSD-ALDE dau testul in comisiile parlamentare: Cine a primit AVIZ POZITIV si CINE A TREMURAT la vot (VIDEO)

B1 B1,
Ministrii din al treilea guvern PSD-ALDE dau testul in comisiile parlamentare: Cine a primit AVIZ POZITIV si CINE A TREMURAT la vot (VIDEO)

UPDATE 10:30:Ana Birchall vicepremier pentru parteneriate strategice) si Stefan Radu Oprea ministru delegat pentru Mediul de Afaceri) au primit avizul pozitiv in comisiile parlamentare. Rand pe. continuă pe B1

Al treilea guvern PSD-ALDE, investit de catre Parlament. 282 de voturi pentru Guvernul Dancila

Guvernul Dancila a primit votul de incredere din partea Parlamentului. 282 de parlamentari au votat pentru, 136 impotriva si o abtinere. Votul a fost secret cu bile. Programul de guvernare al.

Ce filiale au primit portofolii in al treilea guvern PSD-ALDE

PSD a schimbat vineri, in sedinta Comitetului Executiv National al PSD, 16 ministri din totalul de 28 numar care insa ii include si pe cei de al ALDE si pe Tudorel Toader), modificand putin si structura cabinetului. Au aparut patru vicepremieri in loc de trei, iar ministerul pentru Dialog Social s-a desfiintat, portofoliul fiind preluat de un secretar de stat din Ministerul Muncii. Mare parte dintre noii ministri sunt din zona Moldovei si a Ardealului, regiuni care pana acum au fost aproape ignorate in cazul primelor doua cabinete PSD-ALDE. Vezi in articol ce filiale au dat noii ministri din cabinetul Vioricai Dancila.

Liviu Dragnea a decis. Sevil Shhaideh nu va face parte din viitorul Guvern

Reuniunea traditionala a grupurilor parlamentare PSD, inainte de inceperea sesiunii Legislativului din luna februarie, va avea loc miercuri, a stabilit conducerea social-democratilor, dupa cum a anuntat.

Cine sunt cele 9 femei din noul guvern (FOTO)

Coalitia PSD-ALDE a anuntat, vineri, noua componenta a Guvernului. Din Executiv vor face parte, la cererea expresa a lui Liviu Dragnea, mai multe femei decat pana acum. Lista este deschisa de premie.

Viorica Dancila, despre componenta cabinetului pe care il va conduce: Sunt si nume noi, dar sunt si ministri din vechiul Guvern

Premierul desemnat Viorica Dancila a anuntat, vineri, ca din noul cabinet vor face parte atat persoane noi, cat si ministri din vechiul Cabinet. Am participat la evaluarea, analiza.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )