Libnet.ro
UNICEF

23:30

Presedintia romana a Consiliului UE - pe agenda

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintia romana a Consiliului UE - pe agenda

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a avut astazi o intrevedere cu negociatorul-sef al Uniunii Europene pentru Brexit, Michel Barnier, aflat in vizita oficiala la Bucuresti, informeaza un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Negrescu, ministru delegat pentru Afaceri Europene: Romania are prioritati clare cand va detine presedintia Consiliului European

Victor Negrescu, ministru delegat pentru Afaceri Europene, a fost invitatul Sabinei Iosub in emisiunea Be EU. Acesta a explicat cum se pregateste Romania pentru presedintia Consiliului European, dar si care.

Dezbaterea despre legile justitiei ramane eminamente tehnica

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, reactioneaza dupa declaratiile prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, care a facut apel la autoritatile romane sa regandeasca cursul pe care l-au luat in privinta legislatiei din justitie, Negrescu sustinand ca discutiile din Parlamentul European sunt evident politice, dar nu exista o alta expresie mai buna a democratiei decat printr-un dialog real, onest si necesar intre reprezentantii cetatenilor.

Victor Negrescu, anunt despre presedintia Romaniei a Consiliului UE

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, s-a intalnit luni cu participantii la cea de a doua etapa a programului Voluntari ai Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene, program care.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )