Libnet.ro
UNICEF

00:07

Situatia din Romania, total diferita de cea a Poloniei in privinta activarii articolului 7

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Situatia din Romania, total diferita de cea a Poloniei in privinta activarii articolului 7

Situatia din Polonia, fata de care Comisia Europeana CE) a activat articolul 7 al Tratatului de la Lisabona, si cea din Romania sunt total diferite, tara noastra participand la un dialog constructiv cu Comisia Europeana, a declarat, intr-un interviu, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu. continuă pe Ziarul Bursa

Grecii de la Piraeus au vandut subsidiara din Romania catre fondul de investitii J.C Flowers. Tranzactia a fost asistata din partea JC Flowers de Clifford Chance Badea

Dupa mai bine de un an de negocieri, renuntari si reveniri la masa discutiilor, Fondul de investitii J. C Flowers a preluat subsidiara locala a Piraeus Bank de la banca mama, potrivit unui anunt oficial al Piraeus Bank Grecia. Banca-mama din Grecia a purtat discutii privind o eventuala vanzare a Piraeus Bank Romania inca de anul trecut, dar discutiile esuasera din cauza pretului cerut, considerat prea ridicat. Initial, pentru subsidiara din Romania isi manifestasera interesul Banca Transilvania, OTP si JC Flowers, in finalaintrand doar maghiarii si americanii. Anul trecut, Piraeus Bank ocupa locul 13 in sectorul bancar romanesc in coborare cu doua locuri fata de 2015), cu o cota de piata de putin peste 1.

Presedintele partidului ALDE Europa, Johannes van Baalen, la RFI: Ne ingrijoreaza ca justitia din Romania va fi politizata, voi discuta cu Tariceanu si Toader

Justitia din Romania ar trebui sa fie independenta. O spune intr-un interviu la RFI europarlamentarul olandez Johannes van Baalen, presedinte al partidului european ALDE. El se declara ingrijorat si anunta ca va avea discutii cu autoritatile de la Bucuresti, inclusiv cu liderul ALDE din Romania, Calin Popescu Tariceanu, caruia ii cere sa priveasca justitia dintr-o perspectiva liberala.

La ce se uita un barbat din Romania in timp ce o femeie il astepta dezbracata in pat. Tanara mai sa innebuneasca FOTO

O fotografie face senzatie pe retele de socializare. Mai ales atunci cand in ea apare o vedeta din Romania. Un barbat pare sa fie captivat de Revelionul prezentat de Dan Negru la Antena 1 si.

Dezvoltatorii de jocuri video din Romania: Peste 6.000 de angajati, afectati de noile modificari fiscale. Pierderi de pana la 2 milioane de euro si posibile restructurari

Asociatia Dezvoltatorilor de Jocuri Video din Romania spun ca noile modificari aduse la Codul Fiscal, in special transferul contributiilor de la angajat la angajator, vor aduce pierderi in domeniul in care activeaza de pana la 2 milioane de euro si vor afecta circa 6. 000 de dezvoltatori de jocuri. Totodata, asociatia vine cu o prima propunere concreta, dupa ce si alte asociatii din IT au atras atentia asupra pierderilor cauzate in industrie de aceste masuri - scaderea cotei contributiilor sociale.

Forumul Judecatorilor din Romania cere Inaltei Curti sa sesizeze Curtea Constitutionala in ce privestea legea privind organizarea judiciara/ De ce sustin judecatorii ca infiintarea unei sectii speciale pentru investigarea infractiunilor savarsite de magi

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania solicita Inaltei Curti de Casatie si Justitie sa sesizeze Curtea Constitutionala in ce priveste legea privind organizarea judiciara, a doua lege adoptata de Parlament dupa statutul magistratilor. La fel ca in cazul primei legi, AFJR sustine ca s-a incalcat Constitutia atat prin modul de adoptare in Parlament, cat si prin modificarile propuse, fiind identifiate 13 articole care ar incalca legea fundamentala. Printre ele se numara si amendamentul prin care se infiinteaza sectia speciala pentru investigarea infractiunilor savarsite de magistrati, despre care Asociatia sustine ca naste suspiciunea ca, in realitate, ascunde altceva. Asociatia mai solicita Inaltei Curti sa sesizeze Comisia de la Venetia sau sa faca orice alt demers care sa asigure respectarea statutului magistratului, respectiv sa garanteze independenta si impartialitatea justitiei .

Grupul Piraeus Bank a anuntat incheierea unui acord cu JC Flowers privind vinderea subsidiarei din Romania

Grupul Piraeus Bank a anuntat ieri incheierea unui acord cu JC Flowers privind vinderea subsidiarei din Romania catre fondul american de investitii.

VIDEO. Detaliul uimitor care s-a descoperit in filmarea cu cel mai spectaculos nod rutier din Romania

Cel mai complex si cel mai spectaculos nod rutier din Romania Nodul rutier se afla in apropie de Turda. Acesta conecteaza A10, A3 si DN1 si este aproape finalizat, potrivit Adevarul. Acest.

British American Tobacco deschide primul magazin glo din Romania. Unde se afla?

British American Tobacco BAT) a deschis primul magazin glo din Romania si al cincilea din lume in cadrul Baneasa Shopping City din Bucuresti. glo este un produs de incalzire a tutunului destinat fumatorilor adulti, lansat de British American Tobacco.

Dezvoltatorii de jocuri din Romania propun Guvernului o solutie pentru acoperirea costurilor angajatilor din IT: Diminuarea cotei contributiilor sociale

Asociatia Dezvoltatorilor de Jocuri Video din Romania cere, printr-un apel public, premierului si ministrului de Finante compensarea, de o maniera fezabila si eficienta, a impactului negativ pe care modificarile fiscale le vor aduce industriei IT si vin cu o propunere concreta in ceea ce priveste acoperirea costurilor firmelor din domeniu tehnologiei, odata cu mutarea contributiilor de la angajator la angajat.

Grupul Piraeus Bank a anuntat incheierea unui acord cu JC Flowers privind vinderea subsidiarei din Romania

Grupul Piraeus Bank a anuntat astazi incheierea unui acord cu JC Flowers privind vinderea subsidiarei din Romania catre fondul american de investitii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )