Libnet.ro
UNICEF

17:01

Victor Negrescu, replica pentru Ludovic Orban: Nu politizati Presedintia Romaniei la Consiliul Uniunii Europene

B1 B1,
Victor Negrescu, replica pentru Ludovic Orban: Nu politizati Presedintia Romaniei la Consiliul Uniunii Europene

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, face apel la PNL si la presedintele Klaus Iohannis sa se asigure ca Presedintia Romaniei la Consiliul Uniunii Europene nu este politizata si ca, pe. continuă pe B1

Victor Negrescu: Fac apel la PNL si la Iohannis sa se asigure ca Presedintia Romaniei la Consiliul Uniunii Europene nu este politizata

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a facut apel la PNL si la presedintele Klaus Iohannis sa se asigure ca Presedintia Romaniei la Consiliul Uniunii Europene nu este politizata si ca, pe viitor, se evita luari de pozitie publica de genul celei a liderului PNL, Ludovic Orban.

Ludovic Orban, replica USTURATOARE pentru ministrul Negrescu: Adica ce ar vrea? Sa-i aplaud ca sunt PROSTI?

Liderul Partidului National Liberal PNL), Ludovic Orban, i-a dat, duminica, o replica usturatoare ministrului Afacerilor Europene, Victor Negrescu, care-i transmisese sa nu politizeze presedintia Romaniei la.

Ludovic Orban: Organizatoric, suntem departe de a fi pregatiti pentru presedintia UE

Presedintele Partidului National Liberal PNL), Ludovic Orban, a declarat sambata, la Deva, ca guvernul nu a facut mai nimic in ceea ce priveste preluarea de catre Romania a presedintiei Consiliului Uniunii Europene, de la 1 ianuarie 2019,.

Ludovic Orban saluta victoria lui Andrei Nastase n alegerile pentru Primaria Chisinau

Presedintele PNL, Ludovic Orban, saluta victoria candidatului Platformei Demnitate si Adevar, Andrei Nastase, in turul al doilea al alegerilor locale partiale pentru Primaria Chisinau, care s-au desfasurat duminica, noteaza News. ro.

Ludovic Orban a facut ANUNTUL. Ce spune liderul PNL despre CANDIDATURA lui Tudor Chirila la Primaria Capitalei

Liderul PNL, Ludovic Orban, a vorbit duminica despre o eventuala candidatura a lui Tudor Chirila la viitoarele alegeri pentru Primaria Capitalei din partea formatiunii liberale. Orban a dezmintit ca ar fi avut.

Ludovic Orban saluta victoria lui Andrei Nastase in alegerile pentru Primaria Chisinau

Presedintele PNL, Ludovic Orban, saluta victoria candidatului Platformei Demnitate si Adevar, Andrei Nastase, in turul al doilea al alegerilor locale partiale pentru Primaria Chisinau, care s-au desfasurat duminica.

Ludovic Orban: PNL va fi alaturi de seful statului n decizia referitoare la Kovesi / Credeti ca Romnia mai are vreo sansa sa fie primita n OECD dupa decizia CCR?

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat duminica, la Medias, in judetul Sibiu, ca partidul va fi alaturi de presedintele Romaniei in decizia pe care acesta urmeaza sa o ia referitoare la sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Liderul PNL s-a aratat de asemenea rezervat in privinta aderarii Romaniei la Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OECD), dupa reactia directorului organizatiei exprimata in legatura cu decizia CCR.

Ludovic Orban cere parlamentarilor PSD sa-si TRADEZE partidul: Noi solicitam sustinerea motiunii de cenzura a PNL de catre orice deputat...

Ludovic Orban, presedintele PNL a precizat ca va cere sprijinul oricarui parlamentar care mai are o urma de bun simt, inclusiv celor din PSD, pentru sustinerea motiunii de cenzura. Noi solicitam.

Ludovic Orban, anunt ingrijorator: Suntem departe de a fi pregatiti. PSD ne indeparteaza de UE

Liderul PNL Ludovic Orban sustine ca guvernul nu a facut mai nimic pentru a pregati preluarea de catre Romania a presedintiei Consiliului Uniunii Europene din 1 ianuarie 2019. Din pacate,.

Ludovic Orban sustine ca decizia CCR nu trebuie aplicata de Iohannis: Sase judecatori au instrumentat o decizie care imbraca caracterul unei lovituri de stat

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune, referitor la decizia CCR, care a stabilit ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa o revoce pe Laura Codruta Kovesi, ca judecatorii au instrumentat o decizie care pare a fi o lovitura de stat si care pune in pericol democratia Romaniei. Orban a afirmat ca CCR tinde sa rescrie textul Constitutiei, desi ar trebui sa fie garantul respectarii suprematiei Constitutiei.

ştiri din Politica

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2739 seconds )