Libnet.ro
UNICEF

01:05

DELEGATIA PNL pentru consultarile cu Klaus Iohannis: Liberalii vor discuta despre modificarile legilor justitiei

B1 B1,
DELEGATIA PNL pentru consultarile cu Klaus Iohannis: Liberalii vor discuta despre modificarile legilor justitiei

La Palatul Cotroceni vor avea loc, miercuri, consultari intre presedintele Klaus Iohannis si partidele politice. Presedintele PNL,Ludovic Orban, va participa miercuri, la consultarile convocate de. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Raman un garant al valorilor democratice si continuarea unei lupte foarte dure, grele, dar drepte impotriva coruptiei

Presedintele Klaus Iohannis a dat asigurari, intr-o interventie in plenul Parlamentului European, ca Romania va ramane in continuare un adversar al celor care vor sa regreseze in lupta impotriva.

Klaus Iohannis: Nu voi cobori pentru nimic in lume standardele in ceea ce priveste Justitia

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la conferinta comuna cu presedintele PE, Antonio Tajani, ca va colabora institutional cu Guvernul pentru pregatirea Presedintiei Consiliului Uniunii Europene,.

Cum a fost primit discursul lui Klaus Iohannis din Parlamentul European

Discursul de marti al presedintelui roman Klaus Iohannis privind viitorul Uniunii din cadrul plenului Parlamentului European a fost perceput drept unul proeuropean si care a pledat pentru integrare si unitate, dar.

Klaus Iohannis: UE trebuie sa ramana un spatiu de libera circulatie, in care toti cetatenii nostri sa se poata deplasa liber si sa poata munci oriunde in spatiul comunitar (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, marti, in discursul sau din Parlamentul European cu privire la viitorul UE, ca aderarea la Spatiul Schengen reprezinta un obiectiv important pentru Romania si a pus.

Klaus Iohannis, la Strasbourg: Avem nevoie de o Uniune incluziva, care nu lasa in urma niciun stat

Klaus Iohannis a afirmat in discursul sau privind viitorul UE din plenul Parlamentului European ca pledeaza ferm pentru unitate, coeziune, solidaritate, iar cheia centrala trebuie sa ramana unitatea. Presedintele a spus ca in niciun caz nu se pot.

Klaus Iohannis a laudat, in Parlamentul European, spiritul civic al romanilor care au protestat pentru apararea statului de drept si a democratiei (VIDEO)

Klaus Iohannis a laudat, marti, in discursul pe care l-a sustinut in Parlamentul European, spiritul civic al romanilor care au protestat pentru apararea statului de drept si a democratiei. intr-un moment in.

Klaus Iohannis, mesaj in Parlamentul European: Romania NU accepta o Europa cu mai multe viteze - Presedintele cere coeziune si solidaritate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut, marti, la Strasbourg, declaratii despre viziunea Romaniei privind Uniunea Europeana UE). intr-un important discurs pentru tara noastra, Iohannis a pus accent pe relatia .

LIVEVIDEO Klaus Iohannis, n Parlamentului European: Romnia este profund atasata proiectului european / Romnii si-au facut auzita vocea aparnd statul de drept

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut marti un discurs in plenul Parlamentul European prezentand viziunea Romaniei asupra viitorului Uniuni Europene. Seful statul a pledat pentru unitate si coeziune, respingand varianta unei Uniunii in mai multe viteze. Iohannis a transmis ca Romania este profund atasata proiectului european si i-a laudat pe cei care si-au facut auzita vocea in apararea statului de drept, facand aluzie la protestatari. Evenimentul are loc intr-un context delicat avand in vedere discutiile recente de la Strasbourg pe tema legilor justitiei promovate de Guvernul si Parlamentul de la Bucuresti, criticate dur si de Comisia Europeana si Comisia de la Venetia. De asemenea, Parlamentul European a decis recent sanctionarea Ungariei, decizie luata dupa o masura similara dispusa de CE impotriva Poloniei.

VIDEO Klaus Iohannis, n Parlamentului European: Romnia este profund atasata proiectului european / Romnii si-au facut auzita vocea aparnd statul de drept

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut marti un discurs in plenul Parlamentul European prezentand viziunea Romaniei asupra viitorului Uniuni Europene. Seful statul a pledat pentru unitate si coeziune, respingand varianta unei Uniunii in mai multe viteze. Iohannis a transmis ca Romania este profund atasata proiectului european si i-a laudat pe cei care si-au facut auzita vocea in apararea statului de drept, facand aluzie la protestatari.

Ilie Balaci, decorat post-mortem de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni, 22 octombrie a. c. , decretul de decorarepost-mortema fotbalistului Ilie Balaci. Astfel, in semn de deosebita apreciere si admiratie pentru remarcabila sa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )