Libnet.ro
UNICEF

19:00

Florin Iordache, referitor la solicitarea CSM privind ntlnirea cu delegatia Comisiei de la Venetia: Nu am stenograme; nu a fost o sedinta nregistrata

Hotnews Hotnews,
 Florin Iordache, referitor la solicitarea CSM privind ntlnirea cu delegatia Comisiei de la Venetia: Nu am stenograme; nu a fost o sedinta nregistrata

Presedintele Comisiei speciale pentru legile Justitiei, Florin Iordache, a declarat, vineri, ca nu are stenograme de la intalnirea membrilor acestui for cu delegatia Comisiei de la Venetia, mentionand ca nu a fost o sedinta inregistrata. continuă pe Hotnews

CSM ii cere lui Florin Iordache stenogramele intalnirii cu delegatia Comisiei de la Venetia

Consiliul Superior al Magistraturii a solicitat comisiei parlamentare pentru modificarea legilor justitiei, conduse de Florin Iordache, transmitereatranscriptului discutiilor purtate in cadrul intalnirii cu membrii Comisiei de la Venetia.

Florin Iordache riposteaza: A anuntat ca nu trimite CMS stenogramele discutiilor cu delegatia Comisiei de la Venetia

Deputatul PSD Florin Iordache, presedintele Comisiei speciale pentru legile justitiei, sustine ca nu poate trimite Consiliului Superior al Magistraturii CSM) stenogramele discutiilor purtate de forul pe care il co.

Florin Iordache, critici dure pentru Klaus Iohannis: Cererea de reexaminare a legii privind organizarea judiciara, o tragere de timp

Deputatul PSD Florin Iordache, presedintele Comisiei speciale pentru legile justitiei, a calificat drept o pierdere de timp faptul ca presedintele Klaus Iohannis a retrimis in Parlament Legea de modificare a.

Florin Iordache il contrazice pe Liviu Dragnea: Ce spune despre adoptarea Codurilor penale

Deputatul PSD Florin Iordache, presedintele Comisiei speciale pentru legile justitiei, il contrazice pe liderul PSD Liviu Dragnea in privinta codurilor penale. Iordache a anuntat marti ca acestea vor fi.

Florin Iordache, intrebat daca se poate ajunge la suspendarea lui Klaus Iohannis: Bineinteles!

Deputatul PSD Florin Iordache, presedintele Comisiei speciale pentru legile justitiei a declarat marti ca daca presedintele Klaus Iohannis nu va semna decretul de revocare a sefei DNA Laura Codruta Kovesi, se.

Toader, despre propunerea CSM privind numirea procurorilor sefi: Legile au fost deja adoptate

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, joi, in legatura cu propunerea CSM de schimbare a procedurii de numire si revocare a procurorilor sefi, ca legile Justitiei sunt deja adoptate, relateaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )