Libnet.ro
UNICEF

12:15

Klaus Iohannis, intrevedere cu reprezentantii Comisiei de la Venetia la Palatul Cotroceni

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, intrevedere cu reprezentantii Comisiei de la Venetia la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste la aceasta ora cu delegatia Comisiei de la Venetia, aflata intr-o vizita de doua zile la Bucuresti, pe tema modificarilor la legile justitiei. Tot astazi, de la ora 15. 00, delegatia se va intalni cu membrii Biroului Comisiei speciale care a modificat legile justitiei, condusa de catre Florin Iordache. continuă pe Adevărul

Iohannis: PSD incearca cu toate mijloacele sa diminueze puterea presedintelui. Avem un nou super-ministru care sa dicteze presedintelui?

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste la aceasta ora cu delegatia Comisiei de la Venetia, aflata intr-o vizita de doua zile la Bucuresti, pe tema modificarilor la legile justitiei. Tot astazi, de la ora 15. 00, delegatia se va intalni cu membrii Biroului Comisiei speciale care a modificat legile justitiei, condusa de catre Florin Iordache.

Adevarul despre LEGILE JUSTITIEI! Klaus Iohannis si Tudorel Toader, fata in fata cu reprezentantii Comisiei de la Venetia

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, luni, cu reprezentantii Comisiei de la Venetia, la Palatul Cotroceni. Discutiile intre seful statului si forul european se vor axa pe Legile Justitiei adoptate de.

Ce au discutat judecatorii CCR cu reprezentantii Comisiei de la Venetia

Curtea Constitutionala a emis un comunicat despre discutiile pe care le-a avut presedintele institutiei, Valer Dorneanu, cu reprezentantii Comisiei de la Venetia, veniti la Bucuresti. La intrunire au.

intalnire de gradul 0 la Ministerul Justitiei. Tudorel Toader a discutat cu reprezentantii Comisiei de la Venetia pe tema legilor Justitiei

Intalnire de gradul zero la ministerul Justitiei. Tudorel Toader si reprezentantii Comisiei de la Venetia se vor intalni luni pentru discutii. Modificarea Legilor Justitiei este principalul subiect al.

intalnire de gradul 0 la Ministerul Justitiei. Tudorel Toader va discuta cu reprezentantii Comisiei de la Venetia pe tema legilor Justitiei

Intalnire de gradul zero la ministerul Justitiei. Tudorel Toader si reprezentantii Comisiei de la Venetia se vor intalni luni pentru discutii. Modificarea Legilor Justitiei este principalul subiect al.

Klaus Iohannis, primele declaratii despre motivarea CCR. Ce spune despre demiterea lui Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis discuta la aceasta ora cu reprezentantii Comsiei de la Venetia. Imediat dupa, seful statului ar putea sa faca declaratii despre Justitie si soarta sefei DNA, Laura Codruta.

Klaus Iohannis a DECIS. Presedintele anunta cand o va revoca pe sefa DNA (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti, la Cotroceni, despre decizia CCR de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. intrebat despre data la care va da un raspuns in acest caz. seful statului a spus c.

Klaus Iohannis, a cincea zi de tacere despre Kovesi. Presedintele a facut declaratii despre investitiile tehnologice

Klaus Iohannis a facut declaratii in cadrul conferinteiNoi inventam viitorul, de la Palatul Regal. Acum, cand marcam 100 de ani de existenta ca stat, Romania are in fata provocarea.

Florin Iordache, intrebat daca se poate ajunge la suspendarea lui Klaus Iohannis: Bineinteles!

Deputatul PSD Florin Iordache, presedintele Comisiei speciale pentru legile justitiei a declarat marti ca daca presedintele Klaus Iohannis nu va semna decretul de revocare a sefei DNA Laura Codruta Kovesi, se.

Sinteza zilei. Cristoiu, scenariu-bomba pentru Klaus Iohannis

Jurnalistul Ion Cristoiu a prezentat, marti, la Sinteza zilei un scenariu-bomba pentru Klaus Iohannis. Domnul Klaus Iohannis a incalcat deja Constitutia. Gata! in acest moment, o incalcare atat de grava.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )