Libnet.ro
UNICEF

21:45

Eugen Teodorovici: Florin Citu - un ministru care a reusit recordul de a fi demis de mai multe ori decat a fost investit

Antena3 Antena3,
Eugen Teodorovici: Florin Citu - un ministru care a reusit recordul de a fi demis de mai multe ori decat a fost investit

Fostul ministru de Finante Eugen Teodorovici nu il iarta nici de aceasta data pe Florin Citu, cu care in decursul ultimelor luni a avut un duel de la distanta. continuă pe Antena3

Eugen Teodorovici, dupa ce Florin Citu a fost desemnat premier: O decizie batjocoritoare, o insulta la adresa romanilor

O decizie batjocoritoare, o insulta, cea mai mare teapa data romanilor de la Traian Basescu incoace - sunt cuvintele folosite de fostul ministru PSD-ist al Finantelor Eugen Teodorovici dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca il desemneaza pe Florin Citu pentru formarea noului Guvern.

Eugen Teodorovici, acuzatii la adresa lui Florin Citu: Pentru prima data in 12 ani, avem deficit bugetar din prima luna a anului!

Seria de acuzatii pe care si le fac reciproc Eugen Teodorovici si Florin Citu continua. Fostul ministru al Finantelor din partea PSD il acuza pe Citu de fake news si deficit bugetar.

Teodorovici (PSD), despre Florin Citu: Nu conteneste sa ne minta frumos in timp ce finantele tarii se prabusesc

Eugen Teodorovici continua seria dezvaluirilor despre ministrul interimar al Finantelor, Florin Citu. fostul ministru PSD sustine ca liberaluleste precum un capitan de vas care vede ca acesta se.

Cine e Florin Citu, noul premier desemnat de Iohannis. Liberalul se afla la cutite cu PSD

Florin Citu a devenit cunoscut rapid ca drept specialistul liberalilor in materie de finante si economie, desi nu este un membru cu vechime in PNL, inscrierea sa fiind facuta in 2016, cand a candidat pentru functia de senator de Bucuresti. Pe langa analizele sale in domeniul finantelor, fostul ministru s-a remarcat in spatiul public si prin conflictul deschis cu PSD, dar mai ales cu Eugen Teodorovici, fost ministru de Finante al PSD.

Presedintele Klaus Iohannis: Am decis sa desemnez pentru pozitia de prim-ministru pe Florin Citu

Presedintele Klaus Iohannis anunta nominalizarea lui Florin Citu ca premier.

Ludovic Orban: Desemnarea lui Florin Citu pentru functia de premier, conforma cu vointa PNL

Decizia presedintelui Klaus Iohannis de a-l desemnat pe Florin Citu pentru functia de prim-ministru este conforma cu vointa PNL, a afirmat premierul interimar si lider al liberalilor Ludovic Orban, miercuri seara, intr-o declaratie de presa sustinuta alaturi de premierul desemnat, la Palatul Victoria.

Cine este Vasile Florin Citu. Ce studii are si ce posturi a ocupat pana in prezent. A fost dat afara din ING

47 de ani, ministru al Finantelor, vehement anti-PSD. Senator din 2016. Masterat in economie al Iowa State University 2002) si doctorand al aceleiasi universitati. Fost economist al Bancii Nationale a Noii Zeelande si in cadrul Bancii Europene de Investitii. Economist-sef in ING Bank 2006-2007) si sef al departamentului Piete Financiare. Consultant si analist economic. Masurile .

Cine este Florin Citu, noul premier desemnat

Florin Citu, actualul ministru interimar al Finantelor, este premierul desemnat miercuri de presedintele Klaus Iohannis sa formeze noul guvern. Citu este lider al senatorilor liberali si unul dintre cei mai vocali politicieni anti-PSD. A fost economist sef al ING, unul dintre cei mai activi participanti la ceea ce presa a denumit atacul speculativ pe leu din 2008.

Culise. De ce l-a ales Iohannis premier pe Florin Citu

Klaus Iohannis a venit cu o solutie din care PNL oricum va avea de castigat: l-a desemnat premier pe Florin Citu, unul dintre ministrii criticati puternic de PSD. in mod normal, social-democratii ar trebui sa-l tranteasca in Parlament, prin urmare se va face pasul decisiv spre anticipate, scenariul dorit de Iohannis. Totusi, daca PSD il voteaza pe Citu, liberalii raman la putere cu un premier din partid, dar care nu-l va eclipsa pe Ludovic Orban.

Florin Citu este noul premier desemnat. Cum a reactionat Victor Ponta

Florin Citu este noul premier desemnat. Victor Ponta a declarat, la Antena 3, ca Pro Romania nu il va vota pe Florin Citu pentru functia de premier.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )