Libnet.ro
UNICEF

12:30

Eugen Teodorovici l-a sunat pe Ludovic Orban. Dezvaluiri facute la audierea lui Citu

Antena3 Antena3,
Eugen Teodorovici l-a sunat pe Ludovic Orban. Dezvaluiri facute la audierea lui Citu

Eugen Teodorovici a declarat, la audierea lui Florin Citu in Comisia de buget, ca l-a sunat pe Ludovic Orban. Fostul ministru al Finantelor a sustinut ca l-a sunat pe premierul demis sa ii spuna ca poate apela oricand la ajutorul sau, insa nici el, nici Citu nu a dorit sa faca asta. continuă pe Antena3

Ludovic Orban: Eugen Teodorovici trebuie sa se duca sa se trateze. El a inventat venituri inexistente(VIDEO)

Premierul interimar Ludovic Orban a lansat un atac dur, luni, la adresa fostului ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici, dupa ce acesta din urma a propus crearea unei comisii de ancheta in cadrul careia sa dea.

Eugen Teodorovici: Au fost crescute cheltuielile in mod nejustificat si veniturile lasate de izbeliste. Putea fi evitat acel deficit de 4,6%

Eugen Teodorovici, fostul ministru de Finate, a declarat, dupa sedinta de audiere a lui Florin Citu, ca deficitul de 4,6% din PIB din 2019 putea fi evitat, insi au fost crescute, fara vreo justificare, cheltuielile si veniturile au fost lasate de izbeliste.

PNL acuza PSD ca a distrus economia Romaniei. Eugen Teodorovici: Fac apel la domnul Citu sa vina cu argumente clare

Eugen Teodorovici, fost ministru de Finante in Guvernul PSD, a vorbit despre deficitul bugetar si a prezentat o serie de documente la Antena 3, facand referire la Florin Citu, actualul ministru al Finantelor Publice.

Cand ar putea avea loc alegerile locale, potrivit lui Ludovic Orban. Se va tine cont de sarbatorile ortodoxe

Premierul Ludovic Orban a precizat ca data de 14 iunie ar fi una rezonabila pentru organizarea alegerilor locale, avand in vedere ca pe 31 mai si 7 iunie, crestinii ortodocsi si cei catolici sarbatoresc Rusaliile. Cand ar putea avea loc alegerile locale, potrivit lui Ludovic Orban Mai mult decat atat, Premierul Ludovic Orban a comentat .

LUDOVIC ORBAN: Cel mai probabil toti ministrii vor obtine aviz negativ

Premierul Ludovic Orban le-a transmis ministrilor, luni, in sedinta Biroului Executiv al PNL, ca nu va participa la audierile din comisii asa cum a facut-o la prima investire a Cabinetului.

Ludovic Orban: Plafonarea indemnizatiilor demnitarilor a dus la o economie de 1,2 miliarde de lei

Plafonarea indemnizatiilor in cazul demnitarilor a condus, potrivit estimarilor, la o economie de peste 1,2 miliarde de lei, a afirmat premierul interimar Ludovic Orban, la Adunarea Generala a Asociatiei.

Marius Budai desfiinteaza ideea lui Ludovic Orban

Fostul ministru al Muncii, Marius Budai, sustine ca propunerea avansata de premierul Ludovic Orban prin care alocatiile copiilor se transforma in vouchere, nu este una care trebuia facuta publica inainte de a fi discutata de Parlament.

Ludovic Orban, despre conflictul CSM-SIIJ: Dupa alegeri va exista o reglementare pentru desfiintarea SIIJ

Premierul interimar Ludovic Orban a reactionat, luni, in cazul anuntului venit din partea sectiei pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al magistraturii CSM) care a acuzat presiuni din partea Sectiei de.

Ludovic Orban: Cel mai probabil, alegerile locale vor avea loc in data de 14 iunie (VIDEO)

Premierul interimar Ludovic Orban a declarat luni ca, cel mai probabil, alegerile locale vor avea loc in data de 14 iunie. intrebat, dupa participarea la Adunarea Generala a Comunelor din Romania, in.

Ludovic Orban anunta data alegerilor locale. Scrutinul a fost stabilit in functie de sarbatori

Premierul Ludovic Orban a anuntat, luni, ca alegerile locale vor avea loc, cel mai probabil, pe data de 14 iunie, acestea neputand fi organizate in 31 mai sau 7 iunie, atunci cand sunt sarbatori crestine. Alegerile parlamentare anticipate) ar putea fi organizate simultan cu alegeri locale, sustin surse politice pentru Adevarul. Conditia: sa pice doua guverne si sa fie dizolvat Parlamentul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )