Libnet.ro
UNICEF

17:00

Florin Citu, ministrul demis al Finantelor: Alegerile anticipate, efect pozitiv pentru ratingul de tara. Dobanzile scad in fiecare zi Guvernul PNL a facut din nou ca Romania sa conteze

B1 B1,
Florin Citu, ministrul demis al Finantelor: Alegerile anticipate, efect pozitiv pentru ratingul de tara. Dobanzile scad in fiecare zi Guvernul PNL a facut din nou ca Romania sa conteze

Orizontul alegerilor anticipate creeaza un efect pozitiv pentru ratingul de tara, iar dobanzile scad in fiecare zi, sustine Florin Citu, ministrul interimar al Finantelor, care a subliniat ca, la fiecare. continuă pe B1

Florin Citu, ministrul interimar al Finantelor: Daca exita vreo intentie la BNR de reducerea a dobanzilor, decizia poate sa fie luata cat mai devreme

Daca exista vreo intentie din partea Bancii Nationale a Romaniei de reducere a dobanzilor, decizia poate sa fie luata cat mai devreme, a declarat Florin Citu, ministrul demis al Finantelor Publice,.

Citu: Moodys spune ca alegerile anticipate au un efect pozitiv pentru rating-ul de tara

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, sustine ca planul Guvernului de a reduce deficitul bugetar si comunicarea transparenta dau primele rezultate, intrucat scad dobanzile si creste increderea investitorilor. Agentia de rating Moodys spune ca alegerile anticipate au un efect pozitiv pentru rating-ul de tara, a transmis Florin Citu.

FLORIN CITU, MINISTRUL FINANTELOR: Trebuie sa rezolvam problema deficitelor, daca vrem dobanzi mai mici

Vom reveni la un deficit bugetar mai mic de 3% din PIB in 2022 Romania trebuie sa rezolve problema deficitelor ca sa aiba dobanzi mai mici, potrivit ministrului Finantelor, Florin Citu, care preconizeaza ca tara noastra va avea un deficit bugetar de 3,6% din Produsul Intern Brut PIB) anul acesta.

Citu spune ca alegerile anticipate au efect pozitiv pentru ratingul de tara. Vestea buna primita de Guvernul PNL

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine, intr-o postare pe Facebook, ca alegerile anticipate au un efect pozitiv pentru ratingul de tara si spune ca guvernul PNL a primit o veste buna in acest sens de la agentia de rating Moodys.

Florin Citu, anunt surprinzator: Nu umblam cu minciuni! Anticipatele au un efect pozitiv pentru ratingul de tara

Agentia de rating Moodys spune ca alegerile anticipate au un efect pozitiv pentru ratingul de tara al Romaniei, sustine ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, intr-un mesaj postat pe Facebook.

FLORIN CITU: Planul nostru de a reduce deficitul bugetar si comunicarea transparenta au inceput sa aiba efecte pentru romani

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, sustine ca planul Guvernului de a reduce deficitul bugetar si comunicarea transparenta dau primele rezultate, intrucat scad dobanzile si creste increderea investitorilor. Agentia de rating Moody and s spune ca alegerile anticipate au un efect pozitiv pentru rating-ul de tara, a transmis Florin Citu.

Florin Citu, intrebat daca procedura de deficit excesiv exclude majorarile de pensii si salarii: Au fost prinse in buget, nu exista niciun fel de discutie

Ministrul demis al Finantelor, Florin Citu, sustine ca declansarea de catre Comisia Europeana a procedurii de deficit excesiv nu exclude majorarile de pensii si salarii programate pentru acest an, informeaza.

MINISTRUL FINANTELOR, FLORIN CITU: CE Oltenia se va inchide, daca nu se restructureaza

Complexul Energetic Oltenia CEO) se va inchide daca nu urmeaza planul de restructurare la care s-a angajat in schimbul ajutorului de salvare din partea statului, a declarat ieri minis and 172;trul Finantelor, Florin Citu, adaugand ca ministerul pe care il conduce a trimis inspectia financiara in control ca sa vada ce s-a intamplat cu fondurile acestei societati. Conducerea societatii a fost schimbata, iar Ministerul Finantelor Publice a trimis deja acolo inspectia economico-financiara sa vedem ce s-a intamplat, cum au disparut fondurile, a mai spus ministrul.

Florin Citu face un nou imprumut de la banci, de 558 de milioane de lei

Demis din functie, Florin Citu continua sa faca datorii. Ministerul Finantelor Publice MFP) a impru.

MINISTRUL FINANTELOR, FLORIN CITU: CE Oltenia se va inchide daca nu se restructureaza

Complexul Energetic Oltenia CEO) se va inchide daca nu urmeaza planul de restructurare la care s-a angajat in schimbul ajutorului de salvare din partea statului, a declarat ministrul Finantelor, Florin Citu, adaugand ca ministerul pe care il conduce a trimis inspectia financiara in control ca sa vada ce s-a intamplat cu fondurile acestei societati.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )